Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Φιλική πεντάρα κόντρα στους Νέους- 'Αρεσαν στον Ουρίμπε Πολάκο και Αλβάρεζ

Χάρη σε γκολ των Περπερίδη, Στεφανίδη(2) και Κάρλος Αλβάρε(2) ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 5-0 της ομάδας Νέων στο εσωτερικό διπλό που έγινε στις εγκαταστάσεις της Ομόνοιας υπό το βλέμμα αρκετών φιλάθλων αλλά και του Πέτρου Θεοδωρίδη που δε σταμάτησε να μιλά στο τηλέφωνο λόγω των εξελίξεων της ημέρας. Ήταν μια ευκαιρία για τον Ισπανό να δει αγωνιζόμενους τους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές. Για ακόμα μια φορά αγωνίστηκαν οι Λουπέντε και Ντιόγκο αλλά και ο Τέλης Καρασαλίδης ενώ έπαιξαν και οι Ισπανοί Πολάκο και Αλβάρεζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές παρότι αρχικά έδειχναν έξω από τα νερά τους, πράγμα φυσιολογικό καθώς ήταν ξένοι ανάμεσα σε...ξένους στη συνέχεια βελτιώθηκαν και μάλιστα ο 25χρονος επιθετικός σκόραρε δύο φορές. Όσον αφορά τον Πολάκο όπως μετέφερε ο Ουρίμπε σε συνεργάτες του μετά το φιλικό, έχει ποιότητα και μπορεί να δείξει και παραπάνω πράγματα ενώ ο 42χρονος τεχνικός θέλει να παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες στις Σέρρες. Κατά τη διάρκεια του φιλικού άπαντες ρωτούσαν για το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση Βόλου, Καβάλας και ποιοι θα τους αντικαταστήσουν τελικά ενώ δεν έλειπαν τα πειράγματα αλλά και τα...στοιχήματα για το σκορ μεταξύ ανθρώπων της πρώτης και της δεύτερης ομάδας.
Όσον αφορά το συγκρότημα του Σάκη Αναστασιάδη παρά την έκταση του σκορ έδειξε κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος αποτελείται κυρίως από πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές ενώ έχουν γίνει και αρκετές προσθήκες. Άλλωστε στόχος είναι να συνεχίζουν να βγαίνουν ταλέντα όπως τα τελευταία χρόνια...





Πάντα...παραστατικός ο Ουρίμπε που τα λέει με τον Κονέ!
Πολλές ήταν οι μονομαχίες, εναέριες και όχι μόνο...
Ο Ουρίμπε τα λέει με τον...εκτελών χρέη διαιτητή, Άκη Βάβαλη!
Λέει "ναι" στον Πολάκο ο Ισπανός τεχνικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου