Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Δοκιμάζεται ο Γαλάνης- Crash test με ΑΕΛ

Έλληνας που έπαιζε στη Ρουμανία; Σίγουρα το μυαλό όλων πηγαίνει στον Παντελή Καπετάνο αλλά ακόμη ένας Έλληνας επιθετικός, ο Βασίλης Γαλάνης, αγωνιζόταν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ο συγκεκριμένος λοιπόν δοκιμάζεται από χθες στον Πανσερραϊκό και θα προσπαθήσει να πείσει τον Γιόσου Ουρίμπε. Ο Γαλάνης αγωνιζόταν στην Γκαζ Μετάν με την οποία είχε φέτος 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της Ρουμανίας. Τον Ιανουάριο του 2007 έκανε το δρομολόγιο Ξάνθη-Παιανία, έχοντας στις αποσκευές του εξαιρετικές συστάσεις σαν ένα από τα μεγαλύτερα «κανόνια» στην ηλικία του. Ο Βασίλης Γαλάνης δεν αξιοποιήθηκε από τον Παναθηναϊκό και μετά από ένα πέρασμα σε Κορωπί, Απόλλων Καλαμαριάς(2009-09, 5/0) βρέθηκε να κάνει καριέρα στη Ρουμανία, στην Γκαζ Μετάν.
Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε οι "Ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Τρίτη στις 19:00 στο "AEL FC ARENA" τη Λάρισα στο πιο δυνατό και σημαντικό φιλικό παιχνίδι μέχρι τώρα. Ναι, πιο σημαντικό και από αυτό με την Ξάνθη. Οι "βυσσινί" θα είναι βασικοί αντίπαλοι και συνδιεκδικητές των θέσεων που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκ, έφοσον η ομάδα αγωνίζεται στη Β΄ και είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσει πραγματικά τις δυνάμεις της ομάδας του ακόμα και αν υπολείπονται κομμάτια στο παζλ.

3 σχόλια:

  1. Οι βυσσινί θα είναι διεκδικητές των θέσεων που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα. Εμείς με αυτήν την ομάδα που έχουμε φτιάξει θα είμαστε συνδιεκδικητές για τις θέσεις προς τα κάτω με την Επανομή κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε εμείς, ούτε η Επανωμούδα διεκδικούν θέση υποβιβασμού...μην λέμε ότι θέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρχίσανε μερικοί πριν καν δούνε την ομάδα να την θάβουν.....
    καλά θα περάσουμε και φέτος....
    πάντα οι άλλοι είναι οι καλοί και εμείς οι άχρηστοι....
    αλλά γι'αυτό έχουμε συνδέσμους από κάθε λογής ομαδούλα στην πόλη μας....
    όταν αρχίσουμε να αγαπάμε και να στηρίζουμε τις Σέρρες ίσως δούμε και μια άσπρη μέρα αλλά πολύ αμφιβάλω ότι οι γενίτσαροι θα βάλουν ποτέ μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή