Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Nίκες για Γάζωρο, Aναγέννηση και Νέα Ζίχνη...

Με φιλικά παιχνίδια...εντός συνόρων συνεχίζουν οι Σερραϊκές ομάδες την προετοιμασία τους για τα πρωταθλήματα της Football League2 και της Δ΄ Εθνικής με αρκετά...αναμεταξύ τους φιλικά.
Ο Γάζωρος κέρδισε με 1-0 τον επίσης νεοφώτιστο στη κατηγορία Βατανιακό Κατερίνης, μια ομάδα που θα αντιμετωπίσει και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες με τους Αγγελακά(δοκάρι) και Βασιλειάδη(τετ α τετ) αλλά δε μπόρεσαν να σκοράρουν. Αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο που ο ρυθμός έπεσε και ο Βατανιακός ανέβηκε, η εμπειρία του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, που αν υπογράψει είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει πολύ, έδωσε τη λύση καθώς στο 70΄ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε και σημείωσε το 1-0. Για τον Γάζωρο αγωνίστηκαν βασικοί οι: Παπαθανασίου, Παπαδόπουλος Γ, Κοσμίδης, Αγγελόπουλος, Κουκούτσης, Στεφανίδης, Άγγος, Ταρπινίδης, Βασιλειάδης, Αγγελακάς, Μαχαιρούδης ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Αραμπατζής, Αβραμίδης, Κουκώλης, Σαμολαδάς, Παπαδόπουλος Κ, Καλογιάννης Παν, Κορμπής, Κωνσταντινίδης, Λαζίδης, Τσακαλίδης.
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:0-3
Στο Σιδηρόκαστρο η Αναγέννηση συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες κερδίζοντας με 3-0 το Σιδηρόκαστρο και έδειξε για ακόμα μια φορά ότι παρά τις αποχωρήσεις θα είναι δυνατή. Ο Κοσμάς στο 47΄, ο Μπασιούκας στο 53΄ και ο Μπλατσέρης στο 73΄ διαμόρφωσαν το σκορ ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ελάχιστες καλές φάσεις. Για τον Εθνικό αγωνίστηκαν οι: Γαβριηλίδης, Ταχματζίδης, Φίλων, Πελιτάρης, Χατζησταυρίδης, Καρυπίδης, Παναγιωτίδης, Γκαϊτατζής, Δερμεντζής, Πασχαλούδης, Ρούμπος ενώ έπαιξαν και οι Σαββίδης, Σαχπαζίδης Α, Σαχπαζίδης, Στοϊκός, Ρόβας, Γκότσικας, Θωμαϊδης. Ό σον αφορά την Αναγέννηση ο Σάκης Αλεξίου χρησιμοποίησε τους: Σαμουηλίδη, Λιόλιο, Λαμπερνάκη, Γκάγκα, Δρούζς, Ζάρκοφ, Κοσμά, Μπάκανο, Μπασιούκα, Κεφαλά, Τσελεμπή ενώ έπαιξαν και οι Ματενόγλου, Δάλλας, Πούπης, Χατζημιχαήλ, Μαγγανάς, Κιουρτζίδης, Ξανθόπουλος, Χατζάκος, Παπαδημητρίου, Μπλατσέρης, Τάτσιος
Ν.ΖΙΧΝΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ: 1-0
Στη Ν. Ζίχνη, ο τοπικός Μέγας κέρδισε με 1-0 τον έτερο Μέγα...αυτόν της Ηράκλειας χάρη σε γκολ του Φιλιππίδη στο 17΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης ωστόσο υπάρχει και η κούραση καθώς μόλις τις προηγούμενες ημέρες σταμάτησαν οι διπλές προπονήσεις. Η Νέα Ζίχνη αγωνίστηκε με τους: Παλιαϊκό, Μουσικάκη, Τσιαμπούρη, Κυριάκο, Δήμτσιο, Τσόχα, Μεσέρδη, Τσιφτελίδη, Φιλιππίδη, Ζαχαριάδη και Μελιόπουλο ενώ έπαιξαν και οι Καστανιώτης, Ζαράκης, Χατζηαγοράκης, Τζίμας, Ζαγκότας, Δρακούλης, Κυριακίδης, Καρφαρίδας, Πιατόπουλος, Σαμουράκης, Κουκούτσης, Πρόβατος.
Ο Βαγγέλης Τούσκας χρησιμοποίησε για την Ηράκλεια τους: Xουρουζίδη, Λεωνίδα, Δούμα, Μαρίγκο, Δελήμπαση, Τσεμπερίδη, Κουβελόγλου, Μουτίδη, Σιδηρόπουλο Σ, Σιδηρόπουλο Ε, Μπογιατζή και έπαιξαν και οι Κουμής, Σωτηρίου, Αβραμίδης, Αραμπατζής, Οχταπότης, Γρούλιος, Γροσιάνης, Δημητρίου, Ζιγκερίδης, Τσελεκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου