Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Στάμτσιος: "Δεν αποκλείω το εξωτερικό για Γεωργιάδη-Ανάκογλου"

Για ακόμα μια ημέρα τα δημοσιεύματα των περισσοτέρων εφημερίδων "οργίασαν" αναφορικά με τους Δημήτρη Ανάκογλου και Γιώργο Γεωργιάδη που παρά τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού θα είναι δύο από τα...καυτά ονόματα του καλοκαιριού. Άλλα δημοσιεύματα τους φέρνουν πρώτους στη λίστα του ΠΑΟ, άλλα πρώτους στη λίστα της ΑΕΚ αλλά δεδομένο θεωρείται και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού δε θα έλεγε όχι στο να πουλήσει πακέτο τους δύο παίκτες από τη στιγμή που άλλωστε είναι και στο ίδιο γραφείο μάνατζερ(Τοπίδης-Στάμτσιος). Μάλιστα ο δεύτερος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" τόνισε πως: "Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο, Πέτρο Θεοδωρίδη, προκειμένου να γίνει η καλύτερη επιλογή τόσο για τα παιδιά όσο και για την ομάδα. Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από αυτές τις ομάδες, είναι λογικό να γράφονται κάποια πράγματα. Άλλοτε μικρότερο και άλλοτε μεγαλύτερο. Μιλάμε άλλωστε για έναν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα όπως είναι ο Γεωργιάδης και οι κλήσεις του στην Εθνική κάτι δείχνουν ενώ ο Ανάκογλου είναι στην ηλικία των 19 ετών το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι στη λίστα όλων των σκάουτερ και με τα παιχνίδια που κάνει στην Ελπίδων. Δε μπορούμε πάντως να αποκλείσουμε και το να υπάρξει ενδιαφέρον από το εξωτερικό αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας".

1 σχόλιο:

  1. eimai sigouros oti o peroukas mono olibiako tous dinei ti tzaba mila o manager tous?
    alitheia autoi den exoun kai ton mirallas? mas douleuoun einai se sinnenoisi me theodoridi apla gia na paroun perisotera apo marinaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή