Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Άν...

Είναι αλήθεια πως ο Πανσερραϊκός δεν είχε μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι του κόντρα στην Ξάνθη αλλά είχε διάθεση. Είχε μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες οι περισσότεροι από τους οποίους έβγαζαν μια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο κυλούσε το παιχνίδι. Μπορεί η Ξάνθη να δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά κάποια πράγματα δε γίνεται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Νομίζω όμως πως όλοι αναρωτηθήκατε μετά το τέλος του αγώνα πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα αν γινόταν ανάλογη προσπάθεια στα μισά από τα χαμένα παιχνίδια. Τώρα όμως το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

2 σχόλια:

  1. με εκεινη την πολυδιαφημισμενη γενικη συνελευση τι γινεται ποτε θα γινει;;;Ο προεδρος μεχρι ποτε θα βαζει εμμισθους να κανουν δηλωσεις;;;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ!!!!ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ;;;;ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΧΩΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΧΑΝΑ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ;;
    7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή