Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Παράλογο;

Το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη απουσίαζε από την αποστολή του Φερνάντο Σάντος για τους αγώνες με την Μάλτα και την Πολωνία μετά από τις δύο συνεχόμενες κλήσεις του νεαρού χαφ του Πανσερραϊκού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αν και ο Πορτογάλος δεν έχει δείξει ότι έχει τέτοια κολλήματα θα ήταν κάπως παράλογο και για τα ελληνικά δεδομένα να καλέσει ποδοσφαιριστή ομάδας που υποβιβάζεται τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός τον τελευταίο καιρό παρέπαιε αγωνιστικά. Πάντως ο Σάντος είπε πως ήταν περιορισμένες οι επιλογές του επειδή μπορούσε να καλέσει μόνο 19 παίκτες.
Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Ανάκογλου κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τα φιλικά με Ατρόμητο και Βέλγιο.

5 σχόλια:

  1. ΑΣ ΨΑΧΤΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ . ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ . ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΡΜΑ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη λετε κακες κουβεντες για τον Γιωργακη μας, γιατι αν σας ακουσει ο παππους του, αλοιμονο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παράλογο θα ήταν να τον ξανακαλούσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μη κλήση του είναι καθαρά δικής του αγωνιστικής διάθεσης και κατάστασης και δεν έχει καμία σχέση με το αν η ομάδα παραπαίει αγωνιστικά..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο το παιδι ειναι αυτοκαταστροφικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή