Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Σύσκεψη για το πέταλο

Το θέμα του πετάλου δεν έχει λυθεί ακόμα, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τα προβλήματα συνεχίζουν να παραμένουν και να...πολλαπλασιάζονται. Ο εργολάβος περιμένει τα μεταλλικά υποστηλώματα προκειμένου να τοποθετηθούν στις βάσεις και να ολοκληρωθούν οι εργασίες αλλά αυτά δεν έχουν έρθει ακόμα και πλέον είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν τον χρόνο που τρέχει!

2 σχόλια:

  1. Ε, τότε δε μένει παρά να πάνε οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 5-6 στις αντίστοιχες θέσεις στις θύρες 7-8 κι απλά ο ΟΣΦΠ δεν θα πάρει εισιτήρια. Αλλιώς μπορούμε να κρατάμε εμείς την -5- να μην πέσει. Να πάνε όλοι οι σερραίοι στην θύρα 1 είναι ένα σενάριο που ΠΑΕ κι Αστυνομία πρέπει να το χουν ήδη ξεχάσει. Εκτός κι αν η ΠΑΕ θέλει να τιμωρηθεί κ να γίνουμε ρόμπα με φασαρίες έξω από το γήπεδο! Ας δείξουν μια φορά επιτέλους επαγγελματισμό κ σοβαρότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν ανοίξει το πέταλο, θα γίνουμε ρεζίλι...
    Ε ναι τι πιο φυσιολογικό, ξεκίνησαν έργα υποστήλωσης χωρίς να έχουν τα υποστηλώματα και τα περιμένουν τελευταία στιγμή. Καλή φάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή