Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ήττα για την Κ17 με 2-0 από την Ξάνθη

 Tην ήττα με 2-0 από τη Ξάνθη γνώρισε η επανασυσταθείσα όμαδα Νέων Κ17 του Πανσερραϊκού, στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Μητρουσίου, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. Έχοντας να αντιμετωπίσουν μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη, τα "λιονταράκια" παρά τη μεγάλη τους προσπάθεια λύγισαν και ενώ είχαν ευκαιρίες για να ζητήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, δε τα κατάφεραν. Μάλιστα θα μπορούσαν να σκοράρουν και από τα 11 μέτρα αλλά ο Μπονέρης αστόχησε στο πέναλτι. Tην επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Τάσου Σαββίδη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Αρχική ενδεκάδα): Τάντσης, Καψάλης, Αμπαδίνης, Μάσσιος, Θεοδωρίδης, Σάββας, Πατελούδης, Κασμερίδης, Αντωνογλούδης, Μπονέρης, Δρακούλης ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Αυγερινός, Νέδος και Ζιγκερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου