Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Aποκλεισμός και για Οδυσσέα, ήττα 2-0 από Γιάννινα

Με ακόμη έναν αποκλεισμό ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των Σερραϊκών ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ. Όπως χθες η Ηράκλεια έτσι και σήμερα ο Οδυσσέας τα βρήκε σκούρα απέναντι στον ΠΑΣ, ηττήθηκε 2-0 και αποκλείστηκε. Βέβαια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη καθώς ο Οδυσσέας είναι μια νεανική ομάδα που κάνει μια καινούργια προσπάθεια και ο ΠΑΣ μια ομάδα που υποβιβάσθηκε από τη Σούπερ Λίγκ και πάει ολοταχώς για επιστροφή. Βέβαια η ομάδα του Χρήστου Φράγκου το πάλεψε και για μια ώρα κράτησε ανέπαφη την εστία της αλλά μέσα σε πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση. Ο Σκούφαλης στο 60΄ και ο Μπουχάν στο 64΄ πέτυχαν τα γκολ ενώ στο 28΄ ο Σαμουηλίδης απέκρουσε το πέναλτι του Κυριάκου.
Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών (Χρήστος Φράγκος): Σαμουηλίδης, Τραγιάννης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Χατζημιχαήλ (61' Κιουρτζίδης), Παϊζάνος, Κεφαλάς (64' Τζιμόπουλος), Τριανταφυλλάκος, Κυριακίδης, Χουρουζίδης, Ζαγοριανός (78' Λιόλιος).
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Στάθης, Ντάσιος (77' Βαρτζιώτης), Κώτσιος (69' Πάντος), Μιχαήλ, Κυριάκος, Τζημόπουλος, Σκούφαλης, Νικολόπουλος, Μπουχάν (65' Ανδράλας), Κουτσοσπύρος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου