Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση Μαρινάκη με οργανωμένους για την εκδρομή στις Σέρρες

Στόχος του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού είναι να μην επαναληφθεί ξανά εικόνα του άδειου Καραισκάκη αλλά και να μη δοθεί ποτέ δικαίωμα από τους οπαδούς του σε εκτός έδρας παιχνίδια. Γι' αυτό για τον Ολυμπιακό και ειδικά για τον Μαρινάκη το ματς της Κυριακής στις Σέρρες έχει πολύ μεγάλη σημασία λόγω της παρουσίας 2.200 «ερυθρόλευκων» οπαδών.
«Είναι μεγάλο στοίχημα για μας η παρουσία των οπαδών μας στις Σέρρες. Θέλουμε και δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, να πάνε όλα καλά και να μη δοθεί η παραμικρή αφορμή, ειδικά σε μια πόλη και μια ομάδα που δεν είναι ''εχθρική''. Γι' αυτό και ευελπιστούμε πως οι οπαδοί μας θα είναι σωστοί και θα ενισχύσουν την ομάδα μας όπως θέλουμε» έλεγαν χαρακτηριστικά για το θέμα οι «ερυθρόλευκοι».
Μάλιστα σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει και συζήτηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων προκειμένου να τους περάσει αυτό το μήνυμα.
(Πηγή ρεπορτάζ και φωτό: sentragoal.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου