Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Έφυγαν άπλυτοι από τη Ριζούπολη...

"Μπορεί οι παίκτες της ΑΕΚ να εξέφρασαν την επιθυμία τους να αγωνίζονται συχνότερα στο γήπεδο της Ριζούπολης, ίσως όμως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν ύστερα από την εμπειρία... ζωής μετά το φινάλε του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Νερό στο γήπεδο δεν υπήρχε, καθώς η ΕΥΔΑΠ είχε διακόψει την παροχή λόγω έργων, με συνέπεια να μην λειτουργούν τα ντους! Έτσι, επιστρατεύτηκαν τα... εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού για να δοθεί μια λύση, με τους παίκτες πάντως να μην χάνουν το κέφι τους και να κάνουν και τον σχετικό χαβαλέ. Ακούστηκαν ατάκες του στυλ "χαμηλώστε την πίεση", ενώ ο Ντιοπ τραγουδούσε στη μητρική του γλώσσα!
Αντίθετα με τους "κιτρινόμαυρους", οι Σερραίοι δεν συμβιβάστηκαν με τα εμφιαλωμένα και αποχώρησαν χωρίς να πλυθούν, διαμαρτυρόμενοι έντονα για όσα συνέβαιναν. Ελληνικό πρωτάθλημα 2010-2011....".
 (πηγή: soccerplus.gr)
ΣΧΟΛΙΟ: Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις υποδομές σου... Φήμες ότι στο αεροπλάνο φόρεσαν τις μάσκες οι υπόλοιποι επιβάτες και το πλήρωμα, διαψεύδονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου