Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Διαγραφή του Π. Στοϊλα από τον σύνδεσμο προπονητών


Με ανακοίνωση-καταγγελία που μας κοινοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών, έγινε γνωστή η διαγραφή του Πέτρου Στοϊλα λογω ταυτόχρονης απασχόλησης σε δύο ομάδας. Μάλιστα αναφέρεται ότι έγιναν συνεχώς συστάσεις αλλά δεν επήλθε συμμόρφωση. Η σχετική καταγγελία κοινοποιήθηκε και στην ΕΠΣ Σερρών αλλά και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου με προφορικό...παραθυράκι επιστροφής την παραίτηση από μια θέση, εκ των δύο. Το pestoagorimou επικοινώνησε με τον Πέτρο Στοϊλα ο οποίος δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο αυτό που επισημαίνεται είναι ότι ο κανονισμός της ΕΠΟ και της ΕΠΣΣ δε προβλέπει απαγόρευση ενασχόλησης προπονητή με δύο ομάδες, εφόσον αυτές βέβαια δεν είναι ανταγωνιστικές και ο κανονισμός του Συνδέσμου Προπονητών Σερρών πρέπει να εναρμονιστεί. Αναλυτικά η καταγγελία αναφέρει:
"Κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Νομού Σερρών αποφασίσαμε να καταγγείλουμε τον συνάδελφο προπονητή μέλος του συνδέσμου μας και ταυτόχρονα αιρετό μέλος του Δ.Σ του Σ.Π.Π.Ν.Σ, κύριο Στοϊλα Πέτρο του Στέφανου, κατοίκου της πόλης των Σερρών.
Αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στην παραπάνω ενέργεια λόγω του ότι ο κύριος Στοϊλας Πέτρος(αν και του έγιναν επανελλημένα συστάσεις) εν τούτοις συνέχισε την προ 3ετίας ταυτόχρονη απασχόληση-δέσμευση-σχέση εργασίας με 2 ποδοσφαιρικές ομάδες οι οποίες συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της οικείας. Η μια στο τοπικό πρωτάθλημα ένωση της Α΄ κατ. Της ΕΠΣ Σερρών(ΑΕ Χρυσού) και η άλλη στο πρωτάθλημα προεθνικών ομάδων ήτοι: ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ της ΕΠΣΣ.
Πιστεύουμε πως τέτοιου είδους ενέργειες δεν συνάδουν με τον επαγγελματισμό τον οποίο ευαγγελιζόμαστε ως προπονητής, καθώς επίσης και της συναδερφικής αλληλεγγύης. Ήμασταν και θα είμαστε αρωγοί σε όλες τις νομότυπες όπως και νομιμοφανείς ενέργειες ΟΛΩΝ των συναδέλφων. Θα είμαστε όμως όπως αυτό επιτάσσει η ηθική, ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όσους επιβουλεύονται το νόημα και το σκοπό ύπαρξης κάθε συλλογικού οργάνου.
Τέλος προχωρήσαμε στην ενέργεια αυτή έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο αναμονής, μιας και οι συστάσεις προς τον εν λόγω προπονητή έχουν προ 2ετίας ξεκινήσει.
Θεωρούμε σκόπιμο λαμβάνοντας υπόψη τον ικανοποιητικό αριθμό ικανότατων συναδέλφων που είναι μέλη του συνδέσμου μας να προχωρήσουμε στη ΔΙΑΓΡΑΦΗ από μέλος του Δ.Σ, καθώς και του Σ.Π.Π.Ν.Σ του κυρίου Πέτρου Στοϊλα.
Ελπίζουμε οι ενέργειες σας εφεξής να είναι ανάλογες ώστε να προασπίσουμε το θεσμό, το επάγγελμα και την προσωπικότητα του Έλληνα προπονητή. Πιστεύουμε πως στο μέλλον ανάλογες περιπτώσεις θα εξαλείψουν και ο προπονητής θα αισθάνεται προστατευμένος από την πολιτεία, τους θεσμούς και τους κατά τόπους οργανισμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου