Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Μάλλον Κυριακή κόντρα στον Εθνικό Αστέρα - Μπέρδεμα με τις εμβόλιμες

Εξ αρχής δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από τη Football League για το αναλυτικό πρόγραμμα αλλά η σιγουριά με την οποία μεταφέρθηκαν κάποια πράγματα για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και τη πρεμιέρα του Πανσερραϊκού μας παρέσυραν όπως φαίνεται και ζητώ συγνώμη. Ο αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Πανσερραϊκό θα διεξαχθεί τελικά και εκτός απροόπτου την Κυριακή ή σε διαφορετική περίπτωση τη Δευτέρα(τηελοπτικά), καθώς το OTE Sport θα δείξει τη Παρασκευή τον αγώνα, Βέροια-Πιερικός(16:30).
Όσον αφορά τις εμβόλιμες επίσης υπήρξε λάθος μεταφορά. Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει για την 4η αγωνιστική εντός έδρας, την Αναγέννηση Επανωμής, όχι σε εμβόλιμη αγωνιστική αλλά σε αγώνα που θα διεξαχθεί κανονικά από 18 ως και 21 Νοεμβρίου, στη συνέχεια ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας στα Γιαννιτσά στις 27 Νοεμβρίου και στις 30 Νοεμβρίου θα δοθεί ο εξ αναβολής αγώνας με τον Πιερικό κ.ο.κ. Βέβαια πλέον θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την πρώην ΕΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου