Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Παντελιάδης; " Έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τον στόχο μας - Όλοι μαζί θα πετύχουμε"

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό "Πες το αγόρι μου" ο Σάκης Παντελιάδης έστειλε μήνυμα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει μεθαύριο για τον Πανσερραϊκο κόντρα στον Εθνικό Αστέρα ενώ μίλησε και για όλα όσα βιώσαν οι "ερυθρόλευκοι" τους τελευταίους μήνες. Αναλυτικά όσα είπε:
''Μετά από πολύ καιρό πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς. Ήταν ότι χειρότερο το γεγονός ότι την μία εβδομάδα ήμασταν στην Superleague και την άλλη στην Football League. Μας επηρέασε αρνητικά όλη αυτή η κατάσταση αλλά από τη στιγμή που μάθαμε ότι θα παίξουμε στην Football League προετοιμαζόμαστε για αυτό. Δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εγώ στο μυαλό μου είχα το χειρότερο σενάριο, ώστε εάν έρθει η συμμετοχή στη Superleague να είναι σαν ένα δώρο. Είναι απίστευτο ότι το τελευταίο επίσημο ματς ήταν τον Απρίλιο''.  Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Football League τόνισε: ''Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Είδα κάποια ματς και ειδικά εκτός έδρας θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι. Από την Κυριακή και μετά πρέπει να το αποδείξουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι εύκολος αλλά αν είσαι Πανσερραϊκός δεν μπορείς να έχεις άλλον στόχο'' και στην συνέχεια για το ίδιο θέμα πρόσθεσε: ''Υπάρχουν ομάδες έμπειρες στην κατηγορία και δεν θα είναι εύκολο να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να δείχνουμε ποιοι είμαστε κάθε Κυριακή. Όταν είσαι Πανσερραϊκός κάθε ομάδα θέλει να σε νικάει. Κάθε Κυριακή πρέπει να επιβεβαιώνουμε ότι ο Πανσερραϊκός είναι ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο και ότι πάει μόνο για την άνοδο''.
Σχετικά με τα φαβορί για την άνοδο στην Superleague είπε: ''Σίγουρα η ΑΕΛ, εμείς, ο Πιερικός που ξέρω πως δουλεύει και είναι πολύ δυνατή ομάδα, ο Πανθρακικός, η Βέροια θα είναι τα φαβορί.Θα φανεί, όμως, στην διάρκεια αυτό. Με συνεχόμενους αγώνες Τετάρτη-Κυριακή όποιος αντέξει θα πετύχει τον στόχο του.  Εμείς έχουμε βάθος στο ρόστερ. Όποια ομάδα είναι πιο προπονημένη και έχει πολλές καλές εναλλακτικές λύσεις και ισάξιους παίκτες, θα τα καταφέρει''.
  Για τα δυνατά σημεία του φετινού Πανσερραϊκού: ''Έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Στα φιλικά δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Ήταν και μέσα στην έδρα μας και εκεί θα είμαστε πολύ δυνατοί. Βέβαια, παίξαμε χωρίς κόσμο και αν ο κόσμος είναι δίπλα μας, οι αντίπαλοι θα περάσουν πολύ δύσκολα.Υπάρχει και ποιότητα στην ομάδα. Έχουμε πολλούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που θα παίξουν φέτος και θα βοηθήσουν''.
Για την αλλαγή προπονητή και τον Γιόσου Ουρίμπε: ''Όταν γίνεται αλλαγή προπονητή δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Πιστεύω, όμως, ότι λειτούργησε θετικά. Μετά τον Πανθρακικό, αν εξαιρέσεις το ματς με την Ηράκλεια, δείξαμε άλλο πρόσωπο. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, κάτι πολύ σημαντικό για την Football League, και σκοράραμε μπροστά. Ο κ. Ουρίμπε με στήριξε, είχα τον τραυματισμό μου, με βοήθησε, χωρίς να με γνωρίζει από την πρώτη ημέρα και τον ευχαριστώ για αυτό. Δούλευε όλη μέρα για την ομάδα, το βλέπαμε, αλλά δεν του βγήκαν στο γήπεδο αυτά που ήθελε''.
Για τον Παύλο Δημητρίου: ''Από τότε που ανέλαβε ο κ. Δημητρίου είμαστε πιο πειθαρχημένοι. Αν και είναι πιο άμεσος άνθρωπος και μας μιλάει περισσότερο, επικρατεί ένας σεβασμός και υπάρχουν κάποιες αποστάσεις. Είναι καλό αυτό και φαίνεται και στο γήπεδο''.
Για την ομιλία του Πέτρου Θεοδωρίδη: ''Ήταν μία τόνωση ηθικού. Ο πρόεδρος περιμένει πράγματα από εμάς, περιμένει να δει αυτό που πιστεύει. Μας τόνωσε το ηθικό και μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα''.
Για τις σχέσεις του κόσμου με την διοίκηση: ''Όταν πέρυσι παίζαμε σε γεμάτο γήπεδο, είχαμε περισσότερο πάθος, έχεις περισσότερα να δώσεις αν είναι ο κόσμος στο πλευρό σου.Ο Πανσερραϊκός ότι είναι, είναι ο κόσμος του. Ειδικά την Κυριακή που, απ'ότι μαθαίνω, θα έρθει κόσμος στην Αθήνα, πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για να έρθει και στο δικό μας γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι''.
Επίσης αναφέρθηκε στην κρίση και το πως αυτή επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές: ''Σίγουρα, παντού υπάρχει κρίση. Όλους μας αγγίζει και έχει επιπτώσεις σε όλες τις δουλειές. Και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν μειώσεις μισθών. Δεν μπορεί οι ποδοσφαιριστές να παίρνουν περισσότερα σε σχέση με πριν και οι υπόλοιποι λιγότερα''.
Τέλος κλήθηκε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Πανσερραϊκού ενόψει της φετινής χρονιάς: ''Έχω να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους φέρουμε πίσω στο γήπεδο και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας.Αυτό είναι το κυριότερο, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα''.

**Ευχαριστώ το www.panserraikos.blogspot.com για την άμεση απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης.

1 σχόλιο: