Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Παίξε μπάλα...!

Μετά από 7 μήνες επίσημης αγωνιστικής απραξίας, αγανάκτησης, ανίας και βαρεμάρας για όλους, επιτέλους η μπάλα στήνεται στη σέντρα και μπορεί το ποδόσφαιρο γενικά να έχει περάσει σε δεύτερη ή ακόμα και σε τρίτη μοίρα λόγω των προβλημάτων που απασχολούν τον καθένα ξεχωριστά αλλά είναι και μια διέξοδος από τη καθημερινότητα. O Πανσερραϊκός ξεκινά αύριο τις υποχρεώσεις του κάνοντας πρεμιέρα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League κόντρα στον Εθνικό Αστέρα θέλοντας να μπει...με το δεξί και να δείξει ότι όντως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται γιατί στο βάθος της σαιζόν υπάρχει μόνο η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 και οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί μέχρι να προσαρμοστούν στη κατηγορία οι παγίδες παραμονεύουν και αυτό το κατάλαβε και η ΑΕΛ που αναδείχθηκε σήμερα ισόπαλη(0-0) κόντρα στον Βύζα. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Παύλος Δημητρίου βρίσκονται οι:
Γουμάγιας, Παντελιάδης, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Ορφανός, Τριανταφύλλου Κώστας, Ανάκογλου, Γκόμεζ, Περπερίδης, Στεφανίδης(πιθανή εντεκάδα) Κολίτσι,Τριανταφύλλου Δαμιανός, Γκουέι, Βρούτσινα, Μουσικάκης, Βουτσιάς, Κυριακίδης.
"Iστορική μέρα για τον Εθνικό Γαζώρου"
Επίσης τη Κυριακή κάνει πρεμιέρα και ο Εθνικός Γαζώρου. Οι "μπλε" στις 14:15 αντιμετωπίζουν στο Δημοτικό Γήπεδο τον Αετό Σκύδρας για την Α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στον πρώτο τους αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας στο νου τους μόνο την πρόκριση για τις προκλήσεις που έρχονται μετά στο θεσμό. Ήδη οι διοικούντες έχουν κάνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν υπολογίζει τον μακροχρόνια τραυματία Αγγελακά ενώ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Αγγελόπουλος που προέρχεται από τραυματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου