Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Σεφτέ με Γκόμεζ! Εθνικός Αστέρας-Πανσερραϊκός 0-1

Ένα γκολ του Έντσον Γκόμεζ στο 47΄ ήταν αρκετό προκειμένου ο Πανσερραϊκός να μπει με το δεξί στη Football League και να πάρει τους τρεις πρώτους του βαθμούς. Σε ένα μέτριο παιχνίδι, όπως σχεδόν όλα σε αυτό το πρωτάθλημα, ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι στο 7΄ με τον Νέστωρα Στεφανίδη και παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο και όταν χρειάστηκε να αμυνθεί αλλά και να σταθεί και τυχερός τα κατάφερε. Άντεξε στην πίεση του Εθνικού Αστέρα στο τελευταίο εικοσάλεπτο και απέδρασε από τη Καισαριανή.
Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Παπαθανασίου (77' Μιχελής), Γουσούλης, Καρατζάς, Λαμπρόπουλος, Άντονι, Χωριανόπουλος, Νάστος (69' Λουτσιάνο), Καούνος, Πασάς (52' Χαϊκάλης), Χανιώτης.
Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παντελιάδης, Περπερίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ορφανός, Γκόμεζ (87' Βρούτσινα), Στεφανίδης, Ανάκογλου (79' Μουσικάκης), Ντιόγο (90+3' Βουτσιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου