Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πρόβλημα στο πέταλο-Ανοιχτή η Θύρα 6- Δεν υπάρχει θέμα λέει ο Πανσερραϊκός

Το κουβάρι της υπόθεσης του νοτίου πετάλου στο δημοτικό γήπεδο Σερρών άρχισε για ακόμα μια φορά να ξετυλίγεται καθώς λίγες ημέρες πριν το πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στην Αναγέννηση Επανωμής, έγινε γνωστό πως το ιστορικό πέταλο που φιλοξενούνται οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού έχει και πάλι πρόβλημα! Αν και αρχικά αυτό που βγήκε προς τα έξω ήταν ότι θα είναι κλειστό όλο το πέταλο, τελικά θα είκαι κλειστές οι θύρες 5 και 5Α ενώ όσον αφορά την θύρα 6 όπως επεσήμανε ο Αστυνομικός Διευθυντής, Στέφανος Μάνδαλος, θα λειτουργήσει υπό την προϋπόθεση ότι αντί για τα 1.000 άτομα που προβλέπονται θα μπουν μόνο 500. Ο λόγος του προβλήματος είναι η αδυναμία της Δημοτικής αρχής τη συγκεκριμένη στιγμή να καταβάλει τα χρήματα που χρειάζονται προκειμένου να συνεχιστούν οι βελτιωτικές εργασίες και έτσι κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του πετάλου από τη στιγμή που έχουν αφαιρεθεί και υποστηλώματα στήριξης από την εταιρεία που τα είχε τοποθετήσει. Όπως ίσως θα θυμάστε το όλο έργο θα είχε κόστος  600.000-700.000 ευρώ και υπήρχε συμφωνία τα μισά χρήματα να καταβληθούν από το Δήμο και τα υπόλοιπα από την χορηγία του ΟΠΑΠ που είναι 300.000 ευρώ. Το θέμα είναι πως τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ μπορούν να δίνονται μόνο τμηματικά. Δηλαδή π.χ αν οι εργασίες που έχουν γίνει κοστίζουν 100.000 ευρώ θα πρέπει να καταβληθούν τα μισά χρήματα από τον Δήμο και τα άλλα από τον ΟΠΑΠ.
Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σερραίων, Πέτρος Αγγελίδης, επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή, Στέφανο Μάνδαλο και του παρέδωσε έγγραφο μέσω του οποίου ζητά να γίνει περιφρούρηση του νοτίου πετάλου προκειμένου να μην έχουν πρόσβαση οι φίλαθλοι, για τη δική τους ασφάλεια. Για το θέμα φυσικά και έχει ενημερωθεί η ΠΑΕ Πανσερραϊκός η οποία αναμένοταν επίσης να κάνει ανάλογη κίνηση και να ζητήσει περιφρούρηση. Βέβαια όπως ενημερωθήκαμε αργότερα ο Πανσερραϊκός ήξερε το πρόβλημα εδώ και καιρό για αυτό εξέδωσε εισιτήρια διαρκείας μόνο για τη θύρα 6.

2 σχόλια:

  1. Η θύρα 5Α ποια είναι; Γιατί εγώ ήξερα ότι τα πέταλα έχουν δύο θύρες το καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μια καινούργια αόρατη θύρα από όπου μπαινοβγαίνει ο Θεοδωρίδης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή