Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Γενέθλια σήμερα, το κέρασμα χθες

Τα 21 του χρόνια κλείνει σήμερα ο παίκτης του Πανσερραϊκού που βοήθησε την ομάδα να αποδράσει με το διπλό από την Καισαριανή. Ο Έντσον Γκόμεζ, είναι γεννημένος στις 14/11/1990 και σήμερα έχει γενέθλια. Το κέρασμα βέβαια στη διοίκηση, στο τεχνικό τιμ, στους συμπαίκτες και τους φιλάθλους του το έκανε χθες και κανείς δε ζήτησε τίποτα παραπάνω...
Μάλιστα κάτι ανάλογο είπε και ο παίκτης στις δηλώσεις του στο mikriliga.com όπου ανέφερε:
''Ήταν ένα καλό δώρο στον εαυτό μου για τα γενέθλιά μου και ένα κέρασμα στα στελέχη και σε όσους αγαπούν τον Πανσερραϊκό. Αφιερώνω την επιτυχία στους γονείς μου. Για την ομάδα δεν χρειάζεται ακόμα να πούμε πολλά. Ο στόχος μας είναι γνωστός, η άνοδος. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να κερδίζουμε, εντός και εκτός έδρας. Να είμαστε σοβαροί και να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο.Άλλωστε, σ'αυτήν την κατηγορία οι εκπλήξεις είναι συχνές. Το τι πετύχαμε θα το διαπιστώσουμε στο τέλος. Αυτό που προέχει είναι να κερδίσουμε την Επανομή στην έδρα μας, για να έχει αξία το διπλό στην Αθήνα. Προσωπικά, θα ήθελα να πετύχω αρκετά τέρματα. Επίσης, νιώθω ότι προσαρμόστηκα γρήγορα στην ομάδα και σ'αυτό βοήθησε η παρουσία αρκετών γνώριμων παικτών, όπως ο Στεφανίδης, ο Κονέ και ο Γέσιτς με τους οποίους έπαιξα μαζί και στον Αγροτικό Αστέρα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου