Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Θεοδωρίδης εφ' όλης της ύλης...

Κάτι περισσότερο από μια ώρα κράτησε η συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στα Μ.Μ.Ε και αναφέρθηκε σχεδόν σε όλα τα ζητήματα απαντώντας και σε αρκετές ερωτήσεις. Επιχειρόντας να βάλουμε τίτλους σε όσα είπε γιατί την συνέντευξη ολόκληρη μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω, αναφέρθηκε αρχικά στα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες λέγοντας μεταξύ άλλων πως κάποιοι, αλλά δεν ξέρει ακόμα ποιοι, δεν ήθελαν τον Πανσερραϊκό και την ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα αλλά ο Πανσερραϊκός θα είναι περαστικό από τη Football League. Στη συνέχεια ανέφερε πως ντρέπεται που υπηρετεί το ποδόσφαιρο ενώ είπε πως ο Πανσερραϊκός δεν έπεσε αγωνιστικά πέρυσι αλλά όσοι θέλησαν να μπλέξουν την ομάδα σε πονηρά παιχνίδια απέτυχαν.
Στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για τα λάθη που έγιναν πέρυσι χαρακτηρίζοντας αποτυχία την έλευση του Μόμτσιλο Βούκοτιτς ενώ είπε πως η ομάδα πρέπει να πορευτεί στη Football League αλλιώς θα διαλυθεί. Ζήτησε από τον καθένα να αναλάβει τις ευθύνες του παρότι υπήρχαν κόντρες ενώ σημείωσε πως ο κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανος που δε λέρωσε το όνομα της ομάδας. Είπε επίσης ότι υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα γενικά και ζήτησε από τους φιλάθλους να προστατεύσουν την ομάδα και να αποφευχθούν τα πρόστιμα. Αναφερόμενος στον Γιόσου Ουρίμπε δε θέλησε αρχικά να σχολιάσει τις δηλώσεις του λέγοντας πως αυτό το διάστημα δεν έμειναν ικανοποιημένοι μαζί του. Επίσης ανακοίνωσε την παραμονή του Παύλου Δημητρίου λέγοντας πως αξίζει να πάρει ευκαιρίες περισσότερο από τον καθένα ενώ σημείωσε πως αν έμενε πέρυσι πιθανόν η ομάδα να είχε σωθεί. Αναφέρθηκε εκτενέστατα στο θέμα της συγκατοίκησης με τον Γάζωρο θέτοντας ως μεγάλο προβληματισμό τις αντοχές του αγωνιστικού χώρου με συνεχόμενα παιχνίδια δύο ομάδων και δεν έλειψαν και οι σπόντες κατά της δημοτικής αρχής, ενώ όπως είπε ζήτησε από τον δήμαρχο Σερραίων, Πέτρο Αγγελίδη, έγγραφη βεβαίωση από κάποιον πραγματογνώμονα ότι το γήπεδο δε θα έχει πρόβλημα. Εκεί μάλιστα είπε πως σκέφτεται να μετακομίσει η ομάδα στο Κιλκίς! Κράτησε ανοιχτή την πόρτα της αποχώρησης, θέωρησε τον εαυτό του τον τελευταίο μ...α που έχει μείνει στο ποδόσφαιρο και είπε πως αν κάποιος νομίζει πως κονομάει να έρθει στην ομάδα. Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Κούτλα τόνισε πως πήγαινε μιλούσε με τους συνδέσμους και όχι τον ίδιο. Όσον αφορά τη διοίκηση είπε πως είναι ανοιχτή για όποιον θέλει...


1 σχόλιο:

  1. Πάντως με τους ΤΣΕ κανένας Κούτλας δεν μίλησε Πέτρο κ κανένας υποψήφιος πρόεδρος, παρά μόνο ο Καπλανίδης που ήθελες ως μεταβατική κατάσταση αλλά δεν προχώρησε! Όσο για τους συνδέσμους που θέλανε τον Γάζωρο στο γήπεδο, πες ποιοί και πώς κι όχι αοριστίες. Ως ΤΣΕ είπαμε ότι δεν έχουμε πρόβλημα ΜΟΝΟ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ δεν βλάπτει τα συμφέροντα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ έβγαλε το πανό του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ από την φυσούνα στο ματς κυπέλλου με την ΣΚΥΔΡΑ κι ενώ είχες τον κατά τα άλλα λαλίστατο Χρυσανθίδη εκεί έκανε μούγκα. Σε πήραμε τηλέφωνο από Καισαριανή για να σε ζητήσουμε το λόγο που αφαιρέθηκε το πανό με το όνομα της ομάδας. Δεν είναι έτσι; Και να ξέρεις ότι το γήπεδο είναι δημοτικό και κανείς σύνδεσμος δεν έχει παρά πάνω λόγο σε αυτό από όσο ένας απλός σερραίος πολίτης ή η ομάδα που το νοικιάζει. Μη λέμε ότι προλαβαίνουμε οκ; Πες ονόματα και γεγονότα και μην τσουβαλιάζεις. Κι αυτά περί Κιλκίς λέγε τα στους φίλους σου κι όχι επίσημα γιατί δεν μας κάνουν να γελάμε αλλά να θυμώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή