Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Η Ρεάλ το ξέρει;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα theplayer.gr ο Πανσερραϊκός όχι μόνο εξετάζει τους δύο ποδοσφαιριστές της Ρέαλ, Μάρκος Τεμπάρ Ραμίρο-Χοσέ Μαρία Σεμά Αντόν, αλλά βρήκε και δίαυλο επικοινωνίας με τη Μαδρίτη και φαίνεται ότι δεν θα τον αφήσει να πάει χαμένος. Mάλιστα λέγετα πως με τους δύο ποδοσφαιριστές η ομάδα των Σερρών έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία, όπως και με τη διοίκηση της Ρεάλ και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, τη Δευτέρα θα πρέπει να μπουν στο αεροπλάνο για να έρθουν στην Ελλάδα και να βάλουν την υπογραφή τους σε μονοετή συμβόλαια!

ΣΧΟΛΙΟ: Δε ξέρω αν όντως θα έρθουν γιατί πολλά έχουμε δει αλλά πληροφοριακά μπορώ να σας πω για τους δύο παίκτες ότι: ο Τεμπάρ Ραμίρο έκανε μόλις 9 συμμετοχές στη Β΄ Ισπανίας με τη Χιρόνα αγωνιζόμενος συνολικά 482 λεπτά. Όσον για τον Αντόν, ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης C και δεν αναφέρονται συμμετοχές τη φετινή χρονιά ενώ μένει και ελέυθερος και άρα δε μπορεί να έρθει δανεικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου