Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

O Eργοτέλης δείχνει το δρόμο για τα διαρκείας

Την ώρα που οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού γκρινιάζουν για τις...τσιμπημένες, για την εποχή, τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και δικαολογημένα, η ΠΑΕ Εργοτέλης "ανοίγει τα μάτια" στο ποια πρέπει να είναι η επικοινωνιακή πολιτική προς τους φιλάθλους. Οι Κρητικοί θέλοντας να προσελκύσουν τον κόσμο ανακοίνωσαν μειωμένες τιμές έως και 38%, για κάποιες θύρες, σε σχέση με πέρυσι και προσφέρουν σε όποιον πάει να πάρει διαρκείας μια σειρά απο δώρα που περιλαμβάνουν από αναμνηστικά της ΠΑΕ μέχρι εκπτώσεις για αγορές σε καφέ, ψητοπωλεία και ΚΤΕΟ!
Εδώ το πακέτο προσφορών του Εργοτέλη: http://www.sport24.gr/html/ent/033/ent.370033.asp

ΣΧΟΛΙΟ: Μπράβο στον Εργοτέλη. Αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως είναι χρόνια μπροστά από άλλες ελληνικές ομάδες. Πρόκειται για μια πρωτοφανή προσφορά. Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι στην ΠΑΕ! Για να τα κάνεις όμως αυτά χρειάζεται εμπειρία και γνώση. Και δυστυχώς λίγοι την διαθέτουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου