Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Αθανασιάδη, Αραμπατζή και Αμπού ζήτησε ο Πανσερραϊκός

Με τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ σκοπεύουν να εμπλουτίσουν το ρόστερ τους οι Σέρρες, εν όψει της νέας σεζόν, που βρίσκει την ομάδα του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Super League. Οι δύο από αυτούς πέρασαν στο παρελθόν από την ομάδα και κατέληξαν στον "Δικέφαλο", ενώ ο τρίτος αγωνίζονταν την περασμένη περίοδο στα "λιοντάρια" και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στους δύο πρώτους, αυτοί είναι οι Νίκος Αραμπατζής και Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Και για τους δύο υπάρχει θετική εισήγηση από την τεχνική ηγεσία προς τη διοίκηση των Σερραίων, ενώ και από πλευράς διοικούντων τον Πανσερραϊκό υπάρχει θετική διάθεση να επιστρέψουν οι παίκτες στην ομάδα.
Ο τρίτος είναι ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος στη διάρκεια της σεζόν είχε καλή παρουσία στον Πανσερραϊκό και βοήθησε τα μέγιστα για να επανέλθει η ομάδα στη Super League. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, είναι στις προθέσεις των Σερραίων να τον κρατήσουν και την ερχόμενη σεζόν στους κόλπους τους.
Στον αντίποδα, δεν φαίνεται να υπάρχει θετική διάθεση από πλευράς Σερραίων να διατηρήσουν τον Βαγγέλη Γεωργίου. Προς το παρόν, τουλάχιστον, ο παίκτης, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Πανσερραϊκού. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει το πλάνο στη συνέχεια.
Το τι θα γίνει με όλους τους παραπάνω παίκτες είναι ένα θέμα που θα παρουσιάσει εξέλιξη στη διάρκεια του καλοκαιριού. Για τον Αραμπατζή, για παράδειγμα, όπως και για τον Αμπουμπακάρι, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά τελικώς δεν αποκλείεται να παραμείνουν στην Τούμπα, αν αυτή είναι η εισήγηση του Μάριο Μπερέτα.
Επιπλέον, δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα να μετακινηθούν σε κάποια ομάδα, από την οποία ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει να πάρει κάποιον παίκτη. Ειδικά για τον Αθανασιάδη, πάντως, όπως λένε οι πληροφορίες, αυτό που θα μετρήσει ιδιαίτερα είναι η άποψη του Ιταλού τεχνικού του "Δικέφαλου".
Πάντως, σε ό,τι αφορά στον Πανσερραϊκό και τις βλέψεις που έχει προς... Τούμπα μεριά, οι διοικήσεις των δύο ομάδων διατηρούν ανοικτή γραμμή εδώ και καιρό, αφού υπάρχουν καλές σχέσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Εν καιρώ, λοιπόν, θα υπάρξει κατάληξη στο (όποιο) φλερτ.
(πηγή: olapaok.gr http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/treis_sto_stoxastro_toy_panserraikou.374976.html)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου