Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Παντελιάδης: "Η ρετσινιά μένει στους Έλληνες"

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Metrosport" έδωσε ο Σάκης Παντελιάδης: "Σίγουρα όταν έχεις έναν σοβαρό τραυματισμό, η χρονιά δεν μπορεί να είναι καλή. Πόσο μάλλον, όταν η ομάδα υποβιβάστηκε" τόνισε αρχικά ο Σάκης Παντελιάδης μιλώντας στο "Μ", τονίζοντας αναφερόμενος στον τραυματισμό του: "Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, τραυματίστηκα στο γόνατο. Δεν έγινε η αποθεραπεία που έπρεπε και γι΄ αυτό φταίω μόνο εγώ. Ήθελα να επιστρέψω όσο το δυνατόν νωρίτερα για να βοηθήσω την ομάδα και ίσως έτσι επιβάρυνα την κατάστασή μου με συνέπεια να έρθει και ο άλλος τραυματισμός".Τι έφταιξε όμως και ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην Σούπερ Λίγκα; "Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, θεωρώ πως στην ομάδα υπήρχαν λίγοι Έλληνες. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει περισσότερο φιλότιμο. Χαρακτηριστικό πιστεύω πως είναι το παράδειγμα της Κέρκυρας, η οποία τελικά παρέμεινε στην Σούπερ Λίγκα έχοντας στις τάξεις της πάρα πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, με αρκετούς μάλιστα εξ αυτών να προέρχονται από την Β΄ Εθνική. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής νοιάζεται περισσότερο για την ομάδα που αγωνίζεται και θέλει περισσότερο από τους ξένους να μην πέσει κατηγορία. Εκ των πραγμάτων, η ρετσινιά μένει στους Έλληνες. Επιπλέον, καλώς ή κακώς οι περισσότερες ευθύνες βαραίνουν εμάς και δεν το λέω από κακία. Φέτος αρκετά παιδιά άκουσαν άδικα τα εξ αμάξης, όπως για παράδειγμα ο Γεωργιάδης και ο Παπάζογλου. Για μένα πάντως, ο υποβιβασμός αποτελεί πισωγύρισμα, από τη στιγμή που πάντα κοιτάω ψηλά. Αυτοί που την πληρώνουν τελικά όμως είναι οι Έλληνες παίκτες, οι οποίοι πάντα είναι αυτοί που τραβάνε κουπί".
Σε ότι αφορά τώρα το ερώτημα για το τι άλλαξε στο διάστημα που ανέλαβε πρώτος προπονητής ο Παύλος Δημητρίου, ο Σάκης Παντελιάδης υπογράμμισε: "Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν, αν στην Λάρισα πηγαίναμε με τον κ. Παύλο (σ.σ. Δημητρίου) και τον κ. Σάκη (σ.σ. Αναστασιάδη), ενδεχομένως όλα στη συνέχεια να ήταν διαφορετικά. Εκείνη την εβδομάδα που ακολούθησε του αγώνα με τον Ατρόμητο, μας έδωσαν φτερά και άλλη ψυχολογία. Ειδικά ο κ. Δημητρίου που ανέλαβε τελικά λίγο αργότερα, ήταν ο μοναδικός που δεν μας πίεζε ψυχολογικά και ο μόνος ίσως που πίστεψε τόσο σε εμάς και στις δυνατότητές μας. Η ουσία βέβαια είναι πως δεν αποφύγαμε τον υποβιβασμό και αυτό βαραίνει όλους μας. Όχι μόνο τον πρόεδρο, για τον οποίο πιστεύω πως μέρος της κριτικής που του ασκήθηκε ήταν άδικη. Δεν λέω πως ο κόσμος έχει άδικο. Όμως, ο κ. Θεοδωρίδης ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, τη στιγμή που πάρα πολύ κρύφτηκαν. Επαναλαμβάνω πως όλοι έχουμε ευθύνες για τον υποβιβασμό. Εκτός βέβαια από τους φιλάθλους μας, που σε όλη τη χρονιά ήταν στο πλευρό μας και μας βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου