Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Δοκιμές Βραζιλιάνων, Tσέχου και φιλικό

Στις Σέρρες βρίσκονται από σήμερα δύο νεαροί Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες από το τεχνικό τιμ. Ο ένας λέγεται Άλεξ είναι 20 χρονών και αγωνίζεται ως χαφ και ο δεύτερος λέγεται Ούγκο είναι 22 χρονών και αγωνίζεται δεξί χαφ, ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό(17.30 Δημοτικό Γήπεδο) με τον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Ζίχνης όπως και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας αλλά και ένας Τσέχος αμυντικός χαφ ονόματι Μίκα Σκάζνι που αγωνιζόταν στην Κύπρο. Την ομάδα θα καθοδηγήσει ο βοηθός του Παύλου Δημητρίου και γυμναστής της, Σάκης Παντελίδης, καθώς ο προπονητής του Πανσερραϊκού βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Καβάλα όπου και παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής επιπέδου ΟΥΕΦΑ Α΄.

4 σχόλια:

  1. Μαθήματα προπονητικής ακούω; Χμμμ...το καλό είναι ότι μάλλον θα μείνει ο Παντελίδης που είναι άριστος επαγγελματίας! Άρα ή ο Παυλάρας θα παραμείνει βοηθός προπονητή κι αναβαθμισμένος μάλιστα δίπλα σε έλληνα, ή θα παραμείνει βασικός προπονητής κι έχει εξασφαλίσει ο Πετράν αβαβά άνοδο για φέτος! Ωραία πράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.Ο ΟΥΓΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Άλεξ έδειξε καλά στοιχεία στο φιλικό..ο Ούγκο μονο τσαλιμάκια ενώ ένα 20λέπτο ήταν αρκετό να μείνει απο δυνάμεις..ο τσέχος τίποτα το ιδιαίτερο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή