Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Μικρό καλάθι...

Δε θέλω και δε μπορώ άλλωστε να αμφισβητήσω το ενδιαφέρον της οικογένειας Κούτλα για την αγορά του Πανσερραϊκού από τη στιγμή που ούτε λίγο, ούτε πολύ και ο ίδιος ο Πέτρος Θεοδωρίδης έστω και εμμέσως επιβεβαίωσε μια άτυπη τουλάχιστον επαφή. Είμαι επιφυλακτικός ωστόσο για ότιδήποτε ανάλογο. Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Η εμπειρία, παρακολούθησης τουλάχιστον, αγοραπωλησιών διαφόρων ομάδων του ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, μου έχει διδάξει πως τέτοιες δουλειές συνήθως γίνονται στα βουβά και όταν υπάρχει όντως κάτι δεδομένο γίνεται ευρέως γνωστό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η δημοσιοποίηση του όποιου ενδιαφέροντος έγινε σε πολύ πρώιμο στάδιο. Το παραδέχθηκαν άλλωστε και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι ότι είναι έτσι. Μπορεί να προχωρήσει, μπορεί και όχι βέβαια γιατί ακόμα και αν καθήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν είμαι βέβαιος ότι το ποσό που θα ακούσουν από τα χείλη του Πέτρου Θεοωρίδη θα ακουστεί...μελωδικό στα αυτιά τους. Μάλλον το αντίθετο και συνεχίζω να πιστεύω ότι στις συγκεκριμένες οικονομικές εποχές είναι ρίσκο ίσως ακόμα και χαμένα λεφτά για κάποιον να "επενδύσει" στο ποδόσφαιρο. Έτσι και αλλιώς η οικογένεια Κούτλα ανέφερε επανειλλημένως πως θέλει να μπει γενικά στο ποδόσφαιρο σε σημείο που έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Οδυσσέα Αναγέννησης. Μπορεί να κάνει την επιθυμία της πράξη όσο το δυνατόν γίνεται λιγότερο "αναίμακτα" για την τσέπη της.  Όλα αυτά βέβαια μπορεί να είναι και μπαρούφες και τα πράγματα να πάρουν την τροπή τους είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Ίδωμεν...

5 σχόλια:

  1. η επαφές γινόταν στα κρυφά , διάφοροι μικροί κύκλοι στη Σέρρες ανάμεσα τους και δημοσιογράφοι ήξεραν για το γεγονός , αλλά κρατούσαν στάση αναμονής . προφανώς δεν ήθελαν να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα . ο συνάδελφος σας νομίζοντας ότι είχε την είδηση , αλλά προφανώς για να προλάβει και να καρπωθεί την δημοσιογραφική επιτυχία το έβγαλε στην επιφάνια.
    Προσωπικά πιστεύω ότι οι οικ.Κουτλα , ενδιαφέρεται μόνο για τον Πανσερραικο , και το αν ακούγονται άλλες ομάδες ..είναι καθαρά για να διαπραγματευτούν καλύτερα.
    Αλίμονο αν θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο και λες ότι κοιτάζω για Ferrari ,ford η zastava όποιο με καθίσει
    Αν ισχύει αυτό … αλίμονο στον Πανσερραικο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή τώρα που έγινε γνώστο ποια είναι τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν..αφού ενδιάφεροντε μόνο για τον Πανσερραικό..?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μαζευτούν άλλοι τόσοι γλύφτες γύρω από αδαείς επί του αθλητιμσού κι ειδικά του ποδοσφαίρου. Φέρε λεφτά για αυτό, πάρε εκείνον, χρειαζόμαστε το άλλο, δώσε δωρεάν εισιτήρια σε μας, βάλε λεωφορείο σε κεινους, δώσε διαφήμιση στο έντυπό μου κλπ. Μην κρυβόμαστε. ΚΑΟΪΛ είναι αυτή. Όλοι θα πέσουμε να φάμε. Έτσι δεν είναι; Όχι; Άντε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗ!!! ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΑΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΥΡ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗ. Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή