Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Ναι, υπάρχει επαφή"

Η χθεσινή πληροφορία για ενδιαφέρον της εταιρείας "KAOIL" για αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός επιβεβαιώθηκε από τα χείλη των ίδιων των ανθρώπων της εταιρείας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Nίκο Κούτλα όσο και με τον πρόεδρο του Δ.Σ, Κώστα Κούτλα(φώτο) που είναι και γιός του, οι δύο άνδρες χωρίς να θέλουν να πουν πολλά λόγια γιατί όλα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο επιβεβαίωσαν την ύπαρξη ενδιαφέροντος και την επαφή με τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Όπως είπαν χαρακτηριστικά οτιδήποτε περισσότερο αυτή τη στιγμή θα ήταν ανώριμο εκ μέρους τους καθώς πρόκειται απλά για μια τελείως διερευνητική επαφή αφού δεν αναφέρθηκαν σε κάτι ουσιαστικό ενώ εξέφρασαν την πρόθεση τους να μπουν γενικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πάντως η πιθανολογούμενη σημερινή συνάντηση δεν επιβεβαιώνεται ενώ ο Κώστας Κούτλας είπε πως αν το ποσό πώλησης είναι επιτρεπτό τότε θα ενδιαφερθούν. H άγνοια που υπάρχει από πλευράς ανθρώπων του Πανσερραϊκού για το όλο θέμα οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στο ότι όλα τα παραπάνω προφανώς τα ξέρει μόνο ο Πέτρος Θεοδωρίδης και ίσως ακόμα λίγοι του στενού του περιβάλλοντος.

1 σχόλιο:

  1. έχουμε την skoda Ξανθη..!!!λέτε να δούμε και τον Kaoil Πανσερραικό..δεν ακούγεται άσχημο..!!!σε μας όχι..!!άλλος όμως τι λέει για αυτό..??εγω λέω οτι ούτε καν θέλει να το σκέφτεται..!!εσείς τι λέτε..??ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή