Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 5 Απριλίου 2011

" Ότι έγινε, έγινε"

Από τη μια οι "δηλώσεις" του Πέτρου Θεοδωρίδη και τα μηνύματα που στέλνει προς πάσα κατεύθυνση ότι τελείωσε και φεύγει και από την άλλη η διαφορετική...-άποψη; θέση; κατι ξέρω παραπάνω;- στενών του συνεργατών. Σε πηγαδάκια αρκετών...ντεσιμπέλ που στήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ακούστηκε  πως "ότι έγινε, έγινε, πρέπει να κοιτάξουμε πλέον πως θα μπορέσει να συνέλθει η ομάδα".
Πάντως η μόνη ξεκάθαρη απάντηση μπορεί να δοθεί από τον έναν και μοναδικό αρμόδιο. Δημόσια, σε συνέντευξη τύπου όπως έκανε σήμερα και ο Αχιλλέας Μπέος.

6 σχόλια:

  1. Οχι κύριοι δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα.Δεν ισχύει καθόλου το "οτι έγινε,έγινε".Περασμένα ναι ξεχασμένα ΟΧΙ.Ο Σερραίος φίλαθλος πιάστηκε κορόιδο για άλλη μια φορά,δεν έγιναν, απο διοικητική υστεροβουλία και πρόθεση, πράγματα που όπωσδηποτε έπρεπε να γίνουν για να περπατήσει σωστά και να δωθεί η ομάδα και ο προγραμματισμός μας ήταν, για δεύτερη φορά στην super league, ΤΡΑΓΙΚΟΣ.Ο κόσμος δεν θα επιστρέψει στο γήπεδο αν δεν αφήσει την ΠΑΕ ο Θεοδωρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι εναλλαγές συναισθημάτων τελικά μόνο στο ποδοσφαίρο γίνονται . Πέρσυ σχεδόν τετοιο καιρό ολος ο κοσμος αγαπούσε τρελα τον Θεοδωρίδη . Ηταν ο ΤΡΕΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ . Μετά απο ένα χρόνο ολοι μισουμε Θεοδωρίδη . Ειναι το ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ . Σε λιγο θα κανει καμια καλη κίνηση και θα ξαναγαπήσουμε Θεοδωρίδη κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε φιλε να την αφησει μαζι σου αλλα σε ποιον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστευω πως υπάρχουν άτομα με κύρος,υπόληψη και ικανότητες που θέλουν να αγοράσουν την ομάδα.Μην θεωρούμε πως επειδή ο Θεοδωρίδης λέει πως ουδείς ενδιαφέρθηκε για να αγοράσει, ισχύει κιόλας.Βέβαια εμείς δεν είμαστε μέσα στο γραφείο του Θεοδωρίδη για να ξέρουμε αν τον πλησίασε κάποιος,πιστευω δυνατά όμως πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι.Απλά και αυτοί εισπράτουν μέχρι τώρα την απροθυμία του Θεοδωρίδη να πουλήσει την ομάδα.Οταν όμως αντιληφθεί οτι ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ και κανείς δεν είναι κοντά του(κόσμος,Σερραίοι επιχειρηματίες και Σερραίοι συνεργάτες)τότε θα πουλήσει και θα φύγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα! Προχθές είχε πολύ περισσότερο κόσμο από ομάδες που πάνε πλέι οφ! Κανείς δεν τον είπε λαμόγιο, γιατί απλά όποιος τον πει πρέπει και να το αποδείξει. Απλά λέμε ότι ως πρόεδρος κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω! Κι αυτό συμβαίνει αρκετά χρόνια πια. Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο. Κι αν την πρώτη φορά δεχόμαστε ότι ΚΑΙ μας έριξαν, για φέτος δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλο από το μας έριξε μόνο αυτός, με τις επιλογές του. Εμείς τα λάθη μας τα αναγνωρίζουμε κάθε φορά που θα υποπέσουμε σε αυτά. Ο κ. Θεοδωρίδης, ουδέποτε αναγνώρισε λάθος, παρά πάντα μετέθετε και μεταθέτει ευθύνες! Για όλα φταίνε οι άλλοι. Άρα δικαίως ή αδίκως τώρα ας δεχτεί και την άποψη ότι στους υπόλοιπους για όλα φταίει αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω παντως πιστευω οτι αν υπηρχε ενδιαφερον απο καποιον θα εβγαινε αμεσως στη φορα. Αυτα τα πραγματα δεν κρυβονται αυτο ειναι σιγουρο. Θυμαμαι και απο παλαιοτερα χρονια που πουλιοταν η ομαδα ακουγοταν 50 ονοματα τα οποια δεν ισχυαν σε καμια περίπτωση. Τωρα δεν βγαινουν ουτε ψεύτικα ονοματα . Φαντασου τι απνοια υπάρχει. Ειμαι σιγουρος οτι ο Θεοδωρίδης θέλει να πουλήσει κι έτσι θα ηθελε καθε ανθρωπος στη θέση του , μακαρι και γιαυτόν και για μας να βρεθεί αγοραστής.Αλλιώς Θεοδωρίδης και παλι Θεοδωρίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή