Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Κάντε τη δική σας...dream team

Τερματοφύλακας
Οι υποψηφιότητες είναι οι προφανείς δύο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Δημήτρης Κοτταράς, που υπήρξε βασικότατο στέλεχος την περασμένη αγωνιστική σαιζόν που ο Πανσερραϊκός πήρε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και κέρδισε την άνοδο και φυσικά ο Βέλιμιρ Ράντμαν με τις εξαιρετικές φετινές του παρουσίες στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκ.
Αριστερό μπακ
Ο Βαγγέλης Γεωργίου με τον Αλέξη Κόντο μοιράστηκαν πρώτο μισό της περσινής σεζόν και στη συνέχεια άφησαν τη θέση στον Αλέξη Μιχαήλ που έκανε έναν καλό δεύτερο γύρο. Φέτος με εξαίρεση ελάχιστους αγώνες ο βασικός αριστερός μπακ είναι ο Σάκης Παντελιάδης.
Δεξί μπακ
Εδώ είναι μια θέση με ξεκάθαρες δύο επιλογές. Τον Άλβάρεζ, που ήρθε το καλοκαίρι και είχε τις ευκαιρίες να δείξει την αξία του κάνοντας αρκετά καλά  παιχνίδια. Δεύτερη επιλογή ο Άρης Γαλανόπουλος. Ο Παπάζογλου δεν είναι δεξί μπακ ασχέτως αν αγωνίστηκε.
Κέντρο άμυνας
Παραθέτουμε ονόματα. Ζαπρόπουλος, Παπάζογλου, Άμο, Μαγουενέ,  Βοσκόπουλος.
Αμυντικά Χαφ
Σκάγκλια, Κάστρο, Ριμόλντι, Αμπουμπακάρι, Ανάκογλου.
Αριστερό χαφ
Τάντιτς, Γεωργιάδης. Ο δεύτερος αποτελεί επιλογή και στα δύο άκρα της επίθεσης. Ο Σέρβος πρόσφερε αρκετά την περσινή σεζόν αλλά φέτος δεν έχει πάρει ευκαιρίες.
Δεξί χαφ
Γεωργιάδης, Μπέλιτς. Παίκτες με πολύ καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά που δοκιμάστηκαν στη θέση και έδειξαν την αξία τους.
Κεντρικό χαφ
Είναι σύνθετος ο ρόλος των περισσοτέρων αλλά αυτή είναι η θέση που τους αρμόζει περισσότερο. Κωνσταντινίδης, Ανάκογλου, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο
Επιθετικός
Αθανασιάδης, Μπανγκουρά, Τράκυς, Νταλέ. Διαλέξτε...

Σας παρουσίασα τον Πανσερραϊκό σε διάταξη 4-2-3-1. Εσείς έχετε την άνεση να κάνετε όποια επιλογή θέλετε στη στελέχωση της ενδεκάδας. Περιμένω τις προτιμήσεις σας…

10 σχόλια:

  1. radman, alvarez, panteliadis, amo, papazoglou,skaglia, abu, gewrgiadis, belic, leozinio, bangoura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Katarxin kali xronia me ygeia,eutyxia kai kathe epityxia gia ta liontaria mas.Radman,alvarez,amo,papazoglou,mixahl,kastro,anakoglou,gewrgiadis,belic,leozinio kaiiii o enas,o monadikos,o terastios,o trismegistos sammyyyyyy bangouraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. radman terma vole katefthian gia to kefali tou bangoura kai goal. de xreiazomaste allous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. radman,mixahl,galanopoulos(deksia),CB papazoglou,amo.kastro-skagglia,aristero half georgiadis,deksi half beljic ,kentriko half leozinho kai center forward O MEGALOS SAMBEGOU BANGOURA!!!!(SAMMY THE BEST)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..αν και ήμουν καλό παιδί την χρόνια που πέρασε και ζήτησα στο γράμμα μου στον Αη Βασίλη να μου φέρει φορ..φορ δεν είδα..με τις επιλόγες που έχουμε..

    Ράντμαν-Alvarez-Amo-Kerla-Παντελιάδης-Σιντζιτσ-Παπάζογλου-Belic-Leozinio-Γεωργιάδης-και πως τα έχουμε καταφέρει να τον θεωρούμε την μόνη καλή αξιόπιστη λύση Bangura..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. radman,papazoglou-zapropoulos stoper,aristera mixail,deksia alvares,amyntika xaf skaglia me kastro,dexia belic,aristera georgiadis,dekari leozinho kai stin koryfi o enas o monadikos samy bangoura!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Ζαπρόπουλος, Μαβενέ, Ριμόλντι, Σκάγκλια, Μπέλιτς, Λεοζίνιο, Γεωργιάδης και μπροστά να κατεβάσουμε έναν οποιονδήποτε από την κερκίδα τι διαφορά θα έχει με Σάμυδες κλπ; Δεν θα βρούμε έναν που να αντέχει το ποτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ, ΧΑΛΑΡΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΜΕ ΠΕΝΤΑΔΑ...
    ΙΛΙΤΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΦ, ΜΙΛΕΝΚΟΒΙΤΣ, ΣΕΓΚΙΡΙ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΑΝΤΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΙΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΦ, ΜΟΥΤΑΒΤΖΙΤΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΧΕΡΕΣ ΔΕΞΙΑ, ΜΑΣΕΝΤΟ ΚΡΥΦΟΣ ΦΟΡ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΡΙΣ ΜΠΡΑΪΤ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ραντμαν τερμα,παπαζογλου-αμο στοπερ,αριστερα μιχαηλ,δεξια αλβαρεζ,αμυντικα χαφ σκαγκλια-ανακογλου,αριστερα γεωργιαδης,δεξια μπελιτς,δεκαρι λεοζινιο και φορ,ποιος αλλος?ο μεγαλος σαμμυυυ μπανγκουραααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή