Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Στις Σέρρες ο γυμναστής Σάκης Παντελίδης

Η ιστορία της θέσης του γυμναστή φέτος στον Πανσερραϊκό είναι αρκετά πονεμένη. Από την αποχώρηση του Γιώργου Αδάμ, οι "ερυθρόλευκοι" δε βρήκαν αντικαταστάτη με τον Νίκο Ζαλίκα κάποια στιγμή να αναλαμβάνει έναν σύνθετο ρόλο στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του πόστου ενώ στην ομάδα ήταν θεωρητικά και ο Τάσος Καζίας. Δεν αποκλείεται πάντως από αύριο ο Πανσερραϊκός να έχει γυμναστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις Σέρρες βρίσκεται από σήμερα ο 34χρονος γυμναστής, Σάκης Παντελίδης(φωτό: ο ομιλητής στη μέση), προκειμένου να ξεκινήσει συνεργασία με τον Πανσερραϊκό. Ο Σάκης Παντελίδης γεννήθηκε στις 13 Μαίου 1976 στην Κατερίνη. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ – ΑΠΘ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο όπου και απέκτησε το δίπλωμα προπονητή Α! Κατηγορίας. Ξεκίνησε την ενασχόληση του ως προπονητής στην σε ακαδημίες και στις μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας. Το 2003 είναι γυμναστής στον Εθνικό Κατερίνης (Δ! Εθνική) όπου και παραμένει για 2 χρόνια. Η συνέχεια τον βρίσκει στην ίδια κατηγορία αλλά στον Αιγινιακό ενώ από το 2006 είναι γυμναστής του Πιερικού.
Ο Παντελίδης Σάκης έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια ποδοσφαίρου εντός και εκτός Ελλάδος (παραβρέθηκε σε προπονήσεις των Ιταλικών ομάδων FIORENTINA και SIENA). Στο ξεκίνημα της χρονιάς βρέθηκε με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον Πανθρακικό αλλά η φυγή του προπονητή για τον ΠΑΟΚ τον άφησε για κάποιο διάστημα χωρίς ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου