Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος για δανεικοί

Την πρόθεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός να αγωνιστούν δανεικοί μέχρι το τέλος της σαιζόν πληροφορήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι Σάββας Σιδηρόπουλος και Γιώργος Παπαδόπουλος. Οι δύο νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που ναι μεν έχουν επαγγελματικά συμβόλαια αλλά αγωνίζονται από το ξεκίνημα της χρονιάς με την ομάδα Νέων αφού δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ενημερώθηκαν πως θα ήταν καλό και για τους ίδιους να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλη ομάδα. Αφενός αυτό και αφετέρου το γεγονός ότι από την ΠΑΕ θέλουν να αγωνίζονται στην Κ20 όσο το δυνατόν γίνεται πιο νεαροί ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν τη δική τους ευκαιρία. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα "ζυγίσουν" τη κατάσταση και αναλόγως θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες ομάδες απ' όλες τις μικρότερες κατηγορίες Β΄, Γ΄ και Δ΄ Εθνικής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό τους.

1 σχόλιο:

  1. Τωρα θα φανει αν εχουν τα κακαλα να κανουν καριερα οι πιτσιρικαδες, ή αν θα τους φαει η μαρμαγκα σαν δεκαδες αλλους(πχ Γκουρτσας..)

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή