Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Θέλει Βιγιαλόμπος ο Κοκότοβιτς!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ακούστηκαν διάφορες χώρες προέλευσης των επιθετικών που έχει στο στόχαστρο του ο Πανσερραϊκός γιατί όσον αφορά τα ονόματα οι "ερυθρόλευκοι" τηρούν σιγήν ιχθύος, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο επιθετικός που είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και έχουν γίνει ήδη προχωρημένες επαφές είναι Χιλιανός! Ο λόγος για τον Μανουέλ Αρτούρο Βιγιαλόμπος Σάλβος ή "Βιγιαγκόλ" ή "Οντουγκόλ" ή "Μπουλαλόμπος" όπως είναι τα παρατσούκλια που του έχουν δώσει οι οπαδοί διαφόρων ομάδων στις όποιες έχει παίξει! Πρόκειται για έναν 30χρονο(15/10/80) Χιλιανό επιθετικό ο οποίος τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε στην Νότιο Αμερική αγωνιζόταν στην Ουακιπάτο της Χιλής με την οποία είχε συνολικά 34 συμμετοχές και 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ουνιβερσιτάδ(70/27), Νουμπλένσε(40/19) ενώ αγωνίστηκε πριν το 2005 σε αρκετές ομάδες μικρότερων κατηγοριών της Χιλής. Αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε τη καριέρα του από την Κόλο Κόλο.
Πάρτε μια γεύση από τον Βιγιαλόμπος...



5 σχόλια:

  1. kala ola auta p akougontai! kamia anakoinwsi na doume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. villariba k villabaxo! gia piata plymena k xeria kathara...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο..., ακόμα τρίβουν! που λέει και μια διαφήμιση...
    Αλλά ρε Κώστα, ακόμη και αν είναι αλήθεια, γιατι εβγλες στην φόρα την είδηση; Τώρα θα δουν ποιον παίκτη θέλουμε και θα μας τον πάρουν! Τσ, τσ, τσ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την στιγμή που είναι ψηλά στην λίστα του Κοκότοβιτσ ο Πρόεδρος δεν έχει παρά να τον αποκτήσει..εξάλλου το εξομολογήθηκε και ο Κοκότοβιτσ σε σημερινή του συνέντευξη αρα τον πιστεύει αρα και δικό του το μερίδιο ευθύνης αν ο παίχτης δεν δικαιολογήσει την επιλογή του..ποσο χειρότερος μπορεί να είναι από την Γαλλική Σαμπάνια?αρκεί να δούμε επιτέλους να ανακοινώνετε επιτέλους ενα ΦΟΡ..που θα έπρεπε χθες να ήταν εδώ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή