Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Τα δημοφιλέστερα του 2010...

Αν και το pestoagorimou.blogspot.com δεν έχει κλείσει ούτε ένα χρόνο ζωής, έχει καταφέρει να γίνει για κάποιους συνήθεια. Σας ευχαριστώ και σας παραθέτω τα 10 κορυφαία θέματα που εσείς προτιμήσατε να διαβάσετε το 2010.

1) Όταν η Σάρα γνώρισε τον Βασίλη...17-9-10)
Η φωτογραφία του γνωστού Σερραίου αθλητικού συντάκτη, Βασίλη Αναστασιάδη, με την επίσης πασίγνωστη λόγω Κασίγιας, Ισπανίδα αθλητική συντάκτρια Σάρα Καρμπονέρο, στο περιθώριο του αγώνα Άρης-Ατλέτικο έχει την πρωτιά. Άλλωστε την είχε μόνο το pestoagorimou.

2) Aμυντικό χαφ και...Άγγλος επιθετικός 5-8-10)
Το αμυντικό χαφ ήρθε αλλά η πληροφορία για τον Άγγλο επιθετικό δεν ήταν στο ραντεβού της..."Αγγλίδα".

3) Δε θέλω "ου"... 11-8-10)
Αμέσως μετά τον φιλικό αγώνα Ηρακλής-Πανσερραϊκός δεν μου άρεσαν οι αποδοκιμασίες προς τον Νίκο Αραμπατζή. Οι περισσότεροι φίλαθλοι είχαν αντίθετη γνώμη αλλά συνεχίζω να είμαι κατά των..."ου".

4)Θα πούμε και το νερό...νεράκι! 4-8-10)
Αυτό...

5)Δε παίρνει εισιτήρια για τη Ριζούπολη ο Πανσερραϊκός; 6-9-10)
Η πληροφορία πως οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού δε θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ-Πανσερραϊκός σήκωσε αρκετή κουβέντα και δικαιολογήμενα.

6)Έξω φρενών με Μπρίτες-Υποτιμητικές δηλώσεις του Παραγουανού 29-9-10)
Ο Παραγουανός που αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν δεν είχε μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία που βίωνε στον Πανσερραϊκό.

7)Μπανγκουρά: "Είμαι Ελλάδα, περιμένω να μιλήσουμε" 30-7-10)
Δηλώσεις του Σαμπέγκου Μπανγκουρά στο pestoagorimou. Ο Αφρικανός ήταν χαμένος αλλά μας ελέγε ότι ήταν Αθήνα και περίμενε να μιλήσουν.

8)Αλλιώς θα το είπε...11-8-10)
Εντάξει, πήγε στον Ολυμπιακό αλλά όντως αυτή η δήλωση δεν έγινε ποτέ.

9)Μήπως τον ξέρουμε τον Γιάννη; 4-11-10)
Κουτσομπόληδες...

10)Πλησιάζει ο Ογκουνσότο 30-7-10)
Ακόμα στο δρόμο είναι ο Αφρικανός και νομίζω και χωρίς ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου