Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Όχι και από Φιλομένο;

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα μπέρδεμα να το πω γύρω από τις φερόμενες ως κλεισμένες μεταγραφές του Πανσερραϊκού. Για συμφωνία κάνουν λόγο κάποιοι, για ασυμφωνία κάποιοι άλλοι με τελευταίο το δημοσίευμα της ιστοσελίδα olapaok.gr που αναφέρει πως ο Φιλομένο είπε όχι στον δανεισμό του στον Πανσερραϊκό. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπαλάφα αλλά αυτό σας το είχαμε μεταφέρει.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:
Η κοινή στάση των δύο παικτών, αλλά και άλλων οι οποίοι είναι στην ίδια λίστα, είναι ότι θέλουν να παραμείνουν στην Τούμπα, διότι πιστεύουν στους εαυτούς τους και στο ότι μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια.

Πέραν τούτου, όμως, τίθεται και οικονομικό θέμα. Οι παίκτες, όχι μόνο οι δύο προαναφερόμενοι, αλλά κι οι υπόλοιποι δυο-τρεις στους οποίους έγινε σχετική νύξη, εγείρουν απαιτήσεις για να αφήσουν το συμβόλαιο που έχει ο καθένας από αυτούς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η θέση τους είναι ότι ενδέχεται να δεχτούν να φύγουν μόνο αν βρεθεί ομάδα να τους καλύψει οικονομικά στον ίδιο βαθμό που το κάνει ο "Δικέφαλος".
"Όχι" σε Πανσερραϊκό
Ειδικά για τους Φιλομένο και Μπαλάφα, πάντως, και οι δύο απάντησαν αρνητικά στην προοπτική να μετακινηθούν στον Πανσερραϊκό, που όπως είναι γνωστό (έχει γράψει σχετικά το olaPAOK.gr) έχει δείξει ενδιαφέρον να τους αποκτήσει.
Στόχος τους είναι, εφόσον τελικώς φύγουν από τον ΠΑΟΚ, να μετακινηθούν σε ομάδα με υψηλότερους ή παρόμοιους στόχους (φήμες κάνουν λόγο για Κέρκυρα, Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης), ώστε κι οι ίδιοι να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο.
Βεβαίως, το θέμα δεν έχει κλείσει εδώ. Νέες συζητήσεις θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες, σε περισσότερο εντατικό βαθμό, καθώς η μεταγραφική περίοδος ανοίγει από την Πρωτοχρονιά και οι υποχρεώσεις τρέχουν για τον ΠΑΟΚ, που θέλει έναν ή δύο "φρέσκους" και καλούς παίκτες, για να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στη συνέχεια. Πρώτα, όμως, πρέπει να αδειάσουν θέσεις στο έμψυχο δυναμικό, άρα και να ελαφρύνει το μπάτζετ αρχικά, ώστε να μην φορτωθεί στη συνέχεια με τις μεταγραφές περισσότερο από ό,τι είχε υπολογιστεί το περασμένο καλοκαίρι.

1 σχόλιο:

  1. αυτο που θα πρέπει να μας προβληματίσει είναι οτι θεωρούν καλύτερη επιλογή να πάνε σε ομάδες τύπου Κέρκυρα-Πανιώνιος-Αστέρα Τρίπολης..και όχι τον Πανσερραικό..ελα πείτε την αλήθεια..τζάμπα θέλαμε να έρθουν σε εμάς..θα τους αρέσει κι αυτούς το νησί μάλλον..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή