Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Έκανε ένσταση ο ΟΦΗ-Ζητά να κατακυρωθεί υπέρ του ο αγώνας!!!

EΝΣΤΑΣΗ
Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΦΗ ΠΑΕ», η οποία εδρεύει στο Δήμο Γαζίου, περιοχή Σκαφιδαρά και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΑΤΑ
1. Του κύρους του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΡΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ της 9.6.2010 .
ΕΝΩΠΙΟΝ
Της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Την 9.6.2010 διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play –offs ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΝΣΕΡΡΡΑΙΚΟΥ- – ΟΦΗ , ο οποίος έληξε με σκόρ 1-1.
Ενιστάμεθα κατά του κύρους του αγώνος αυτού για τους κάτωθι λόγους:
1.Το αποτέλεσμα του αγώνος είναι διαμορφώθηκε αποκλειστικά από τις αποφάσεις του διαιτητή κ. Σταθόπουλου και του Βοηθού Διαιτητή κ. Δάλλα, καθόσον στο 69o λεπτό του αγώνος δεν κατακύρωσε κανονικό τέρμα που πέτυχε η ομάδα μας , αν και αγωνιζόταν από το 53 λεπτό με δέκα ( 10 ) παίκτες. Η απόφαση αυτή του διαιτητή του αγώνος συνιστά αλλοίωση του αποτελέσματος.

2. Το 35ο λεπτό του αγώνος δημιουργήθηκε πρόβλημα στο φωτισμό του γηπέδου με αποτέλεσμα , ο αγώνας να συνεχιστεί χωρίς επαρκή φωτισμό. Κατά παράβαση του ΚΑΠ. Ο εν λόγω διαιτητής όφειλε να μη συνεχίσει τον αγώνα χωρίς να έχει αποκατασταθεί ο φωτισμός του γηπέδου.

3. Ο διαιτητής κ. Σταθόπουλος ανέχθηκε τις σκόπιμες καθυστερήσεις των παικτών και παραγόντων της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ οι οποίες διακωμώδησαν το άθλημα και δεν παρέτεινε την διάρκεια του αγώνα κατά τουλάχιστον οκτώ ( 8) λεπτά , τουναντίον τηρήθηκε επιπλέον Ενιστάμεθα κατά του κύρους του ανωτέρω αγώνα αλλά και όλων των αγώνων των play-off καθόσον

4. Με βάση ερώτηση η οποία υποβλήθηκε στην Βουλή των Ελλήνων από βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς τον κ. Υπουργό Πολιτισμού προκύπτει πως δύο αγώνες της Super League, τρία του Κυπέλλου αλλά και 22 της Β Εθνικής, ( 9 για την περίοδο 2009-2010 ) έχουν χαρακτηριστεί από την UEFA από ύποπτα μέχρι και διεφθαρμένα. Συνεπώς θα έπρεπε η Αθλητική Δικαιοσύνη πρώτα να ελέγξει και αποφασίσει σχετικά με τους ύποπτους αγώνες , που επισήμως η ΟΥΕΦΑ χαρακτηρίζει από ελαφρώς ύποπτους έως και διεφθαρμένους ανά αγώνα.

5. Δεν εφαρμόστηκε ο ΚΑΠ , άρθρο 8 , παρ. 12 στον αγώνα ( β γύρου ) ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Η κατάφωρη παραβίαση του ΚΑΠ , ενδεχομένως αλλοίωσε την τελική βαθμολογία της Β Εθνικής συνεπώς και την συμμετοχή των ομάδων στην διαδικασία των play off.

6. Πριν την έναρξη των αγώνων play off , θα έπρεπε να είχε ελεγχθεί η νόμιμη , πλήρης και εμπρόθεσμη υποβολή των σχετικών φακέλων στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη συμμετοχή των ομάδων στην SUPER LEAGUE. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ , ομάδες που συμμετείχαν στα play off , είτε δεν κατέθεσαν σχετικό αίτημα περί αδειοδότησης με τα απαιτούμενα έγγραφα είτε κατέθεσαν εκπρόθεσμα. Συνεπώς γεννάται το εύλογο ερώτημα ποιο ήταν το αθλητικό και αγωνιστικό τους κίνητρο στην φάση των play off , αφού εκ των πραγμάτων η συμμετοχή τους στην SUPER LEAGUE ήταν μη επιτρεπόμενη και μάλιστα από τους κανονισμούς προερχόμενη. Από τα ανωτέρω είναι συνεπώς σαφές ότι με την συμμετοχή ομάδων που δεν πληρούσαν τις τυπικές προϋποθέσεις για την αδειοδότησή τους στους αγώνες των play off νόθευσαν την όλη διαδικασία , η δε ομάδα μας υπέστη βαθμολογικές απώλειες από τις ομάδες αυτές.

7. Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αποφασίστηκε ομόφωνα η διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ , πλην όμως κατά τον ανωτέρω αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΡΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ της 9.6.2010 δεν διενεργήθηκε.

Επειδή νόμιμη , βάσιμη και αληθινή είναι η παρούσα μας, ασκείται δε εμπρόθεσμα .
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας.
Ζ Η Τ Α Μ Ε
Να γίνει δεκτή η ένστασή μας αυτή για τους ανωτέρω ιστορηθέντες λόγους Και
Να κατακυρωθεί υπέρ μας ο αγώνας ΠΑΝΣΕΡΡΡΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ της 9.6.2010 .
Ηράκλειο 11.6.2010

ΣΧΟΛΙΟ: Χωρίς να θέλω να προσθέσω κάτι παραπάνω στα προαναφερόμενα θα κάνω δύο ερωτήσεις: Πότε προσγειώθηκαν στον πλανήτη, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, οι άνθρωποι του ΟΦΗ; Μήπως πρέπει να ζητήσουμε δημοσίως συγνώμη που ανεβήκαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου