Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ενδιαφέρον για τα διαρκείας-Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε Αστυνομία

Πρώτη ημέρα σήμερα των προεγγραφών για τα εισιτήρια διαρκείας και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Εκατό και πλέον κρατήσεις έγιναν μέσα σε λίγες ώρες και τις επόμενες ημέρες η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα. 
Τα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα είναι ανοιχτά και αύριο Σάββατο από τις δέκα το πρωί έως τις τρεις το μεσημέρι, ενώ σε καθημερινή βάση οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται από τις εννέα το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ.
Ευχαριστήριο σε Αστυνομία
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών για τη σωστή περιφρούρηση και την άψογη οργάνωση μέτρων τάξης στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Πανσερραϊκού με τον ΟΦΗ.(panserraikos.eu)

ΣΧΟΛΙΟ: Σαφώς και δε δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα στο δημοτικό γήπεδο παρά την παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ, αλλά όσον αφορά το τι έγινε πριν την έναρξη του αγώνα και το πως έφτασαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο γήπεδο δεν υπάρχει επίσημη απάντηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου