Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης στο Sport24.gr

Στο Sport24.gr μίλησε ο Πέτρο Θεοδωρίδης για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού μίλησε για την σπουδαία επιτυχία και το μέλλον της ομάδας τη νέα σεζόν, όπως και για το ενδεχόμενο να πουληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής.

"Τα συναισθήματα μας είναι πως όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, όμως εμείς πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε", ήταν το πρώτο σχόλιο του ιδιοκτήτη των "λιονταριών". Για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και το πόσο σπουδαίο ρόλο έπαιξε η πρόσληψη του στον πάγκο της ομάδας, μας είπε:"Ο κ. Κοκότοβιτς ήρθε στην ομάδα στον δεύτερο γύρο. Από την ημέρα που ήρθε τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Έκανε πρωταθλητισμό και κάλυψε με επιτυχία το χαμένο έδαφος και την μεγάλη διαφορά που είχαμε από την κορυφή.

Μπήκαμε στα πλέι οφ και έκανε την αντεπίθεση που λέμε. Τα κατάφερε και του αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια
".

"Όλοι παραχωρούνται στη σωστή τιμή"

Για το αν θα φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής, μας είπε:

"Εμείς ως ομάδα δεν κλείνουμε τον δρόμο σε κανένα παίκτη μας, αρκεί βέβαια να υπάρχει πρόταση που να είναι συμφέρουσα και για την ομάδα. Από εκεί και πέρα τα συζητάμε όλα".

"Θέλουμε να μείνει ο Κοκότοβιτς και τη νέα σεζόν"

Τέλος για την επόμενη σεζόν και τον Κοκότοβιτς, τόνισε:

"Καταρχάς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από πλευράς Σούπερ Λιγκ για το τι θα συμβεί τη νέα σεζόν. Θα ενημερωθούμε για τα οικονομικά δεδομένα και αναλόγως θα πράξουμε και εμείς. Όσον αφορά τον κ. Κοκότοβιτς θα έχουμε μια συνάντηση αύριο (σ.σ. την Παρασκευή), όπου θα μιλήσουμε και αν τα βρούμε θα μείνει μαζί μας".

ΣΧΟΛΙΟ: Τις επόμενες ημέρες ο Πέτρος Θεοδωρίδης αναμένεται να δώσει συνέντευξη τύπου-απολογισμό για την χρονιά που ολοκληρώθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου