Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

"Βροχή" τα ονόματα-Υπομονή συνιστά η διοίκηση


Η λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πανσερραϊκού σε συνδυασμό με την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ, σήμαναν την έναρξη της "παρέλασης" υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας έκαναν την εμφάνιση τους τα ονόματα των Ρόκα(Πανθρακικός), ΜαΪστόροβις(ΠΑΣ Γιάννινα), Ψωμά(Καβάλα), Κανακούδη,Αμπουμπακάρι-Βερόν(ΠΑΟΚ), Στολτίδη-Πάντου(Ολυμπιακός), ΣαΪτιώτη και πολλά άλλα.
Η διοίκηση απο την πλευρά της τονίζει πως αν δεν κλείσει το θέμα του προπονητή δε πρόκειται να προβεί σε καμία μεταγραφική κίνηση, διαψεύδοντας μάλιστα το ενδιαφέρον για τους περισσότερους.

ΣΧΟΛΙΟ: Πόσο λογικό είναι π.χ ο Τάσος Πάντος στα 35 του σχεδόν να αφήσει για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα την Αθήνα για τις Σέρρες; Όσο για τον Στολτίδη, κουμπάρος του Κωνσταντινίδη είναι, πουλέν του Θεοδωρίδη αλλά και πάλι...

1 σχόλιο:

  1. Αναφορικά με τον Στολτίδη πρόκειται περι αξιολογότατου παίκτη και ικανού μπουκαδόρου στις αντίπαλες περιοχές που θα προσδώσει δύναμη στον χώρο του κέντρου για την ομάδα μας.Έχουμε ανάγκη απο έναν τέτοιο παίκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή