Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

"Έφαγε πόρτα" ο Μπανγκουρά

Η επανεμφάνιση του Σαμπέγκου Μπανγκουρά στις Σέρρες δημιούργησε ερωτηματικά. Μήπως η ομάδα θα δεχθεί και πάλι πίσω τον Αφρικανό; Τι δουλειά έχει εδώ αφού δε τον υπολογίζουν; Απ' ότι φαίνεται όμως τα συγχωροχάρτια τελείωσαν. Μπορεί η ΠΑΕ Πανσερραϊκός να...τράβηξε απ' τα μαλλιά την παροιμία "μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...κ.ο.κ" αλλά απ' ότι φαίνεται αυτές τις ημέρες θα παιχτεί το τελευταίο σενάριο στο σίριαλ Πανσερραϊκού-Μπανγκουρά. Προφανώς ο Αφρικανός έλαβε εξώδικο από την ΦΙΦΑ για την καταγγελία που είχε κάνει εναντίον του ο Πανσερραϊκός και βάζοντας την ουρά κάτω από τα σκέλια επέστρεψε για να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Ο 28χρονος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία ζητώντας συνάντηση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να αρνήθηκε, παραπέμποντας τον παίκτη στους συνεργάτες του. Ο Μπανγκουρά σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει πρόταση από ομάδα της Λιβύης(;) για να συνεχίσει την καριέρα του και ελπίζει ο Πανσερραϊκός, παίρνοντας ίσως και κάποιο ποσό, να συναινέσει και κάπου εκεί να τελειώσουν όλα. Βέβαια περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις.

1 σχόλιο:

  1. Megalo la8os na fygei twra. Einai pou einai misi i omada febgei ki o monos pou estw kai kata la8os mporei na skorarei. An den paroume kana penalty kai kamia boi8eia anw8en me aytous tous paiktes syskola ta pramata. Ase poy xwris gymnasti oi misoi den bgazoun to 2010...to Genari an 8elei na meinei stin omada kai stin katigoria o Petan 8elei na matwsei oikonomika. Siga tis omades pou exoume antipalous...apla pirame pali ftiniarides k di8en onomata. Astous aplirwtous kana mina na sebastoun to pswmaki pou trwne...lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή