Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Είπε ο Βούκοτιτς...

"Θα προσπαθήσω να αλλάξω κάποια πράγματα, αλλά είναι δύσκολο για έναν προπονητή που δεν έκανε προετοιμασία. Ο Πανσερραϊκός πρέπει να ξεκινήσει προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Από τώρα οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται την επόμενη σεζόν .Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Δεν μένω με το ζόρι. Είναι δύσκολη στιγμή".

ΣΧΟΛΙΟ: Λέμε εμείς τώρα...1) Ακόμα στη προσπάθεια είναι; Τώρα σκέφτηκε ότι είναι δύσκολο για ένας προπονητή να αλλάξει κάτι αφού δεν έχει κάνει προετοιμασία; Γιατί είπε ναι πριν λίγο καιρό; 2) Ακόμα δε του έχουν πει ότι θα φύγει; Ντρέπονται; Και αυτοί δε σε κρατάνε με το ζόρι....

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΚΟΤΙΤΣ?
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΧΕ ΠΕΙ ΚΤΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΣΜΕΝΗ.ΑΝΕΡΓΟΣ ΗΤΑΝ.ΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ?ΟΧΙ?
    ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΤΟΥΣ(ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ-ΒΟΥΚΟΤΙΤΣ)ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΥΓ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΟΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ.
    ΑΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή