Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Το πολύ το κυρ' ελέησον...


Υπάρχουν στιγμές που η υπομονή ξεπερνά τα όρια της και το ποτήρι ξεχειλίζει. Ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά έδωσε πάρα πολλές αφορμές, ξεπέρασε τα όρια της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, «ανάγκασε» μια ομάδα να αφήσει το εμείς για το…εγώ του, αλλά πάντα έβρισκε την ευκαιρία να πατά στην αδυναμία της και να φαίνεται ως σωτήρας. Όμως ο Πανσερραϊκός πρέπει να μάθει να ζει και να υπάρχει και χωρίς τον Αφρικανό(όπως σωστά είχε γράψει και ο συνάδελφος, Στέργιος Αναστασιάδης, στην Metrosport) και ίσως το τέλος της υπομονής να είναι και η σωτηρία του. Στον βωμό του συμφέροντος θυσιάζονταν ίσως η πειθαρχία της ομάδας, το κλίμα στα αποδυτήρια και ενώ οι περισσότεροι μέχρι ενός σημείου το έπαιρναν στη πλάκα, κάποια στιγμή το θέμα παύει να είναι αστείο και καταντά…γελοίο. Πόσο σοβαρός μπορεί να είναι ένας ποδοσφαιριστής που θυμάται να γυρίσει στην ομάδα του όταν δει την τσέπη άδεια; Πόσο σοβαρή είναι μια ομάδα που δέχεται τα παιχνίδια του; Πόσο σοβαρός είναι ο κόσμος(όχι όλος) που τον επιδοκιμάζει και τέλος, πόσο σοβαρός είναι ο δημοσιογραφικός χώρος(συμπεριλαμβανομένου και εμού) που τα ανέχεται όλα αυτά τόσο καιρό και δε βγαίνει να τα κατακρίνει εξ ολοκλήρου. Την πρώτη φορά κάνουμε όλοι τα στραβά μάτια για το καλό της ομάδας. Τη δεύτερη το ίδιο και την τρίτη και την τέταρτη και για να μη νομίζετε, ήδη μας έχουν πει και…μακάκες. Από τη στιγμή που του δόθηκε άφεση αμαρτιών δυο-τρεις φορές, προσωπικά θα το θεωρούσα και άδικο να μη του δοθεί και μια τέταρτη όταν η ομάδα δείχνει να τον έχει ανάγκη. Από τη στιγμή όμως που η κοροϊδία συνεχίζεται και αφού παίζονται κάποια επεισόδια με υποτιθέμενη υπογραφή νέου συμβολαίου την προηγούμενη εβδομάδα, ο παίκτης μετά από λίγες ημέρες στις Σέρρες εξαφανίζεται και πάλι, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Πιθανότατα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, όχι μόνο του κόσμου, αλλά και της Ελλάδας, το δελτίο του Μπανγκουρά θα είχε καρφωθεί στον τοίχο, θα είχε γίνει καταγγελία στη ΦΙΦΑ και ο παίκτης θα είχε τελειώσει ποδοσφαιρικά. Τα θεωρητικά, «πήγαμε στη ΦΙΦΑ», «του έχουμε βάλει όρο στο συμβόλαιο για πρόστιμο 10.000 ευρώ για κάθε ημέρα απουσίας» και «του επιβάλλαμε πρόστιμο 45.000 ευρώ» δεν πείθουν κανέναν πλέον. Τέλος. Και όμως ο Πανσερραϊκός στην έναρξη της χρονιάς έχει μείνει με έναν επιθετικό και όχι, ακόμα και να γυρίσει ο Μπανγκουρά τώρα δε τον θέλει κανείς. Είναι θέμα του προπονητή και του προέδρου βέβαια αλλά από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα αξιοπρέπειας και πόσο σέβεται κανείς τον εαυτό του. Καλύτερα να ανέβει από την ομάδα Νέων ο Σερέκας ή όποιος άλλος υπάρχει. Δεν είναι ο Πανσερραϊκός 16χρονη ερωτευμένη κοπελίτσα για να της κάνει πείσματα ο μεγαλύτερος επειδή βλέπει ότι έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα. Οι έρωτες τελείωσαν…Και φράσεις τύπου «αυτός τελείωσε, μη τολμήσει να έρθει, δεν ασχολούμαστε», τις έχουμε ακούσει. Να τις δούμε να γίνονται πράξη είναι το θέμα.

6 σχόλια:

  1. an kai kanete kwlotoumpa se osa exete pei se proigoumeni anartisi sas peri glukeias trellas tou sami9 kai tetoia,mprabo sas giati ta lete swsta kai opws einai autin tin fora!!sunexiste etsi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Einai auto pou eipa! Kapoia stigmh to asteio ginetai...geloio otan erxetai kai se 3 imeres ksanaxanetai! Kseperase to proswpiko tou rekor!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτω τα χέρια από τον Σάμμυ...Θα μας βρείτε μπροστά σας...Salonica Sammys Fan Club...
    Sammy the best
    and fuck the alcotest

    Σάμμυ άφες υμίν...ου γαρ οίδασι τί λέγουσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai na deis pou pire kai prokataboli gia to neo tou sumbolaio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gnwsta ola auta...afou ta ixeran omws as frontizane.as paroun kalutero to genari ki as ton afisoun...twra ton xreiazomaste meta to thema me ton vroutsina!estw kai gia 3-4 paixnidia! ston pato eimaste pali!!! na parakalame na mas vgei o ntale!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον πάτο άλλοι θα είναι την επόμενη αγωνιστική, όχι εμείς...χα, χα, χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή