Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Zητά έρευνα στο γήπεδο η εισαγγελέας-"Κανένα θέμα και καμία ανησυχία" η απάντηση

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ": "Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε σε πταισματοδίκη η εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών, Ιωάννα Κατσή, για το πρόβλημα στατικότητας που αντιμετωπίζει το δημοτικό στάδιο Σερρών.
Υστερα από αναφορά της αρμόδιας Επιτροπής Αδειοδότησης Σταδίων, η εισαγγελέας ζητεί να γίνει τεχνική πραγματογνωμοσύνη από τις τεχνικές υπηρεσίες της Νομαρχίας Σερρών και να κατατεθεί το πόρισμα στον πταισματοδίκη που έχει αναλάβει την έρευνα. Οπως έγινε γνωστό, το στάδιο λειτουργεί χωρίς σχετική άδεια και σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στην Εισαγγελία, το πρόβλημα στατικότητας είναι τόσο σοβαρό ώστε υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει το νότιο πέταλο κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα".
Πάντως η πλευρά του Πανσερραϊκού τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα και πολύ πιθανόν η προκαταρκτική εξέταση να παραγγέλθηκε πριν ξεκινήσουν τα έργα. Γιατί κατά τα άλλα και το έργο το έχει αναλάβει μηχανικός και ολοκληρώνεται όπως επίσης έχει γίνει εμπεριστατωμένη μελέτη από μηχανικό και έχει παρθεί άδεια από την επιτροπή Ετοιμορρόπων που ήταν το πρόβλημα τόσο καιρό.
Το θέμα πάντως προκλήθηκε και πάλι από καταγγελίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου