Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Oι χαμένες ευκαιρίες...

Το φιλικό απέναντι στον Μακεδονικό φαινομενικά ήταν μια καλή ευκαιρία για να αποδείξουν οι "ρεζέρβες" ότι μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και για τον προπονητή να βγάλει συμπέρασματα. Η δήλωση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς μετά το τέλος του αγώνα έφτανε για να δώσει απάντηση. Τι είπε ο Σέρβος; "Κάποιοι παίκτες είναι ανέτοιμοι για τη Σούπερ Λίγκ" αφήνοντας νομίζω σαφέστατα υπονοούμενα για κάποιους ποδοσφαιριστές. Και η αλήθεια είναι πως σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια όμαδα όπως ο Μακεδονικός, που όσο καλή και αν είναι δε παύει να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική περιμένεις να δεις κάτι. Αν όχι από τους θεωρητικά βασικούς που το βλέπουν ως αγγαρεία(κακώς), τουλάχιστον από τους άλλους. Kαι όμως οι μόνοι που άρπαξαν την ευκαιρία(από αυτούς που δε παίζουν φυσικά) ήταν για μένα μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Μουσικάκης ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα και έκανε ένα ώριμο παιχνίδι χωρίς λάθη δείχνοντας ότι δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τους υπόλοιπους, πέραν της εμπειρίας. Ο Ανάκογλου επίσης έδειξε μια διάθεση να διεκδικήσει κάτι παραπάνω βγάζοντας περίσσιο πάθος και όντας συνεχώς μέσα στο παιχνίδι ενώ και ο Τριανταφύλλου έδειξε για ακόμα μια φορά όλα αυτά τα στοιχεία που μας έκαναν από την πρώτη στιγμή να πούμε "ναι, αυτός έχει μέλλον". Όσο για τους υπόλοιπους; Ο Νόβοτα απέδειξε για ακόμα μια φορά γιατί ο Ράντμαν δε φοβάται για τη θέση του γιατί όπως και στα προηγούμενα φιλικά δεν το είχε 100% και μπορεί να παίζει ρόλο και η αγωνιστική απραξία αλλά δεν αποπνέει εμπιστοσύνη όπως ο Κροάτης. Ο Μπρίτες έδειξε κάποια καλά πατήματα αλλά και πάλι δεν έπεισε και είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση ενώ και ο Βλασόπουλος σε αυτό το διάστημα που αγωνίστηκε, δεν έδειξε ότι ο Κοκότοβιτς τον αφήνει λανθασμένα συνεχώς εκτός 18αδας.

4 σχόλια:

  1. Εγώ πιστεύω ότι και ο Κόντος στο διάστημα που αγωνίστηκε και με δεδομένο ότι ήταν σε μία εντεκάδα που δεν είχε ομοιογένεια, ήταν ένας από τους σχετικά διακριθέντες. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι ο άξονας στα χαφ. Ούτε να ανακόψει μπορεί, ούτε να δημιουργήσει. Περιμέναμε να κάνουμε φάσεις με γιόμες του Άμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THA EITHELA NA GINEI ENA GALOP ME THEMA PIOS FTAIEI GIA THN EIKONA THS OMADAS MAS MEXRI TWRA?O PROPONHTHS OI PAIXTES H H DIOIKHSH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή