Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Προς το παρόν μένουν...

"Σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, η οποία προκλήθηκε από τον αντιπρόεδρο, κ. Ιορδάνη Καπλανίδη.
Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν οι κ.κ. Ιορδάνης Καπλανίδης, Γρηγόρης Πασχάλης, Νίκος Ιλανίδης, Σωτήρης Κοτσαμπάς, Βασίλης Χρυσανθίδης, Φρίξος Γκουμάσης, και αποφασίστηκε στην παρούσα φάση να παραμείνουν ενεργά μέλη και να στηρίξουν την ομάδα στην κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύει μέχρι την παρέλευση της διορίας των δεκαπέντε ημερών που έδωσε ο μεγαλομέτοχος, κ. Πέτρος Θεοδωρίδης για την παραχώρηση των μετοχών του, ώστε η ομάδα να μπορέσει να λειτουργήσει στα καθημερινά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει (παίκτες, προπονητές, αγωνιστικό τμήμα, λειτουργικά έξοδα κλπ).
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον, θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από τον μεγαλομέτοχο, κ. Πέτρο Θεοδωρίδη".

ΣΧΟΛΙΟ: Θα μείνουν μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας πώλησης οι συγκεκριμένοι. Στη συνέχεια όμως και αναλόγως με τις αποφάσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη είναι αποφασισμένοι όπως λένε να βάλουν τους δικούς τους όρους για να συνεχίσουν. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα συνεχίσουν...
Α! Τη Δευτέρα νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε συνέντευξη τύπου από τον μεγαλομέτοχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου