Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ποιος το σκέφτηκε;

Εκπληκτική η ιδέα της Σούπερ Λίγκ να ορίσει την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι των αιωνίων και άλλον αγώνα. Στην προκειμένη περίπτωση το Καβάλα-Πανσερραϊκός στις 19:30; Τι τύχη έχει ο συγκεκριμένος αγώνας πέρα από τους Σερραίους που θα θελήσουν να τον παρακολουθήσουν και αν...

6 σχόλια:

  1. Θα περάσουμε από όλα τα σπορ καφέ της πόλης να δούμε τί θα μεταδίδουν εκείνη την ώρα και θα δημοσιεύσουμε την επομένη ΠΟΙΑ δεν μετέδιδαν το ματς του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος στην αθλιότητα της πόλης. Το πρόβλημα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ πρέπει να το μοιραστούμε όλοι κι όχι να κράζουμε εκ του ασφαλούς από τις κερκίδες. Από πολλά θα αποδειχτεί ποιός αγαπάει την ομάδα. Κι ένα από αυτά είναι και το τί θα έχουν τα σπορ καφέ εκείνη την ώρα! Όλοι στην Καβάλα να στηρίξουμε τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ένας και μόνο είναι λόγος..οι μεγάλες ομάδες εκείνη την ώρα παίζουν γι αυτό..!!!:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΣ
    ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://a-jackal.blogspot.com/

    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kala re o allos se milaei sobara ki eponyma ki esy krybesai? Alla ftaiei o Kostakis pou sas afinei na ta grafete. Genitsaroi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή