Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Kασμερίδης αλλά και...Καρνέζης στη λίστα!

Μετά τις διαφαινόμενες μεταγραφές των Φώτη Κουτζαβασίλη και Ένεα Κολίτσι ο Πανσερραϊκός σίγουρα θέλει ακόμη έναν τερματοφύλακα για να πάρει γάντια βασικού την επόμενη χρονιά. Μετά τα ονόματα των έμπειρων Βρονταρά, Κοτταρά και Γουμάγια, στην "ερυθρόλευκη" λίστα φαίνεται πως μπαίνουν ακόμη δύο τερματοφύλακες που υπολείπονται εμπειρίας σε σχέση με τους προαναφερόμενους που έχουν παίξει στη Β΄ Εθνική, αλλά υπερτερούν σε...παραστάσεις σε σχέση με τους δύο πρώτους. Αφενός ο λόγος γίνεται για τον Αλέξη Κασμερίδη του οποίου το συμβόλαιο με τον ΟΦΗ λήγει στις 31/12/2011 αλλά η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Κρήτης δεν αποκλείεται να του δώσει την ελευθερία του. Ο 25χρονος Σερραίος στη καταγωγή τερματοφύλακας που άφησε πριν από 9 χρόνια τις Σέρρες για το Ηράκλειο είχε φέτος μόλις 2 συμμετοχές ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε μόλις 5 συμμετοχές όντας συνεχώς στη σκία κάποιου άλλου τερματοφύλακα όπως π.χ οι Βεζυρίδης, Σηφάκης, Τζόρβας, Μάλαρτζ, Πίρσμαν.
Όσον αφορά τον Ορέστη Καρνέζη ο Φερεϊρα έχει πάρει την απόφαση να τον απομακρύνει από την ομάδα ανεβάζοντας ως 3ο τον νεαρό Καπίνο. Ο Καρνέζης ζήτησε να μείνει ελεύθερος και δεν αποκλείεται η περίπτωση του να εμπλακεί με αυτή του Γεωργιάδη. Ο Καρνέζης είναι 26 χρονών και όλα αυτά τα χρόνια έχει 5 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟ με τον οποίο έπαιξε φέτος σε 3 αγώνες κυπέλλου και σίγουρα αυτός με την ΑΕΚ θα του μείνει...αξέχαστος.

1 σχόλιο:

  1. Πετράκη μην τολμήσεις καν να σκεφτείς τη μεταγραφή Κασμερίδη. Τέτοια καλόπαιδα να μείνουν εκεί που είναι. Να κρατήσει και τις δηλώσεις του μαζί να τις διαβάζει στις ατέλειωτες ώρες που θα καθαρίζει τον πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή