Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Kοντά ή...μακριά για Γεωργιάδη;

Διχάζουν τα ρεπορτάζ όσον αφορά το αποτέλεσμα της συνάντησης του Πέτρου Θεοδωρίδη και του Σταύρου Αδαμίδη για πιθανή πώληση του Γιώργου Γεωργιάδη καθώς κάποια site αναφέρουν πως οι δύο ομάδες είναι κοντά και κάποιες άλλες πως υπάρχει απόσταση στις διαπραγματεύσεις. Πιο συγκεκριμένα το aek365.gr αναφέρει πως η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στον Γεωργιάδη με το ρεπορτάζ να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι Σταύρος Αδαμίδης και Βασίλης Δημητριάδης με τον Πέτρο Θεοδωρίδη για το θέμα της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη στην ΑΕΚ. Η συνάντηση, που έγινε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με την πλευρά του Πανσερραϊκού να παρουσιάζεται πλέον έτοιμη να βρεθεί η χρυσή τομή. Η Ένωση κατέθεσε την πρόταση της και ο Πέτρος Θεοδωρίδης έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό των διαπραγματεύσεων τον Ιανουάριο. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού ζήτησε δύο μέρες για να απαντήσει στην πρόταση της Ένωσης. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πλέον είναι αισιόδοξοι πως θα κλείσει η μεταγραφή γιατί και η πρόταση που έκαναν είναι καλή αλλά και ο ίδιος ο παίκτης πιέζει για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα". 
Από την άλλη όμως, ρεπορτάζ του onsports.gr κάνει λόγο για άκαρπο ραντεβού μπαίνοντας σε λεπτομέρειες όσον αφορά το τι ζήτησε η μια πλευρά και τι προσέφερε η άλλη:
"Δεν τα βρήκαν στο ραντεβού που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης με τον ομόλογό του στην ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη για την μεταπήδηση του Γιώργου Γεωργιάδη στην Ενωση… Οι «κιτρινόμαυροι» προσέφεραν στην μακεδονική ομάδα για τον νεαρό επιθετικό του Πανσερραϊκού, 300.000 ευρώ, τις εισπράξεις από ένα φιλικό παιχνίδι και τρεις παίκτες δανεικούς (προσφέροντας την δυνατότητα στους Σερραίους να επιλέξουν από μία λίστα 7-8 ποδοσφαιριστών) και πληρωμένους από την ΑΕΚ. Από την πλευρά του ο Πέτρος Θεοδωρίδης ζήτησε 650.000 ευρώ, ποσοστό μεταπώλησης 20%, τις εισπράξεις από ένα φιλικό παιχνίδι και τρεις παίκτες δανεικούς με την αθηναϊκή ομάδα να αναλαμβάνει την πληρωμή των συμβολαίων τους.
Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή Τετάρτη (22/6) την ώρα που διοικητικοί κύκλοι της ομάδας των Σερρών εκτιμούν ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία κοντά στα 500.000 ευρώ…".

ΣΧΟΛΙΟ: Οι δικές μας πληροφορίες ενισχύουν το σενάριο του...μακριά αλλά οι...αποστάσεις δεν είναι και τεράστιες. Προφανώς και σε μια διαπραγμάτευση αυτός που θέλει να αγοράσει ξεκινάει από όσο πιο χαμηλά μπορεί για να ανέβει και αυτός που πουλάει από όσο πιο ψηλά μπορεί για να μη κατέβει πολύ. Πιθανή εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη όπως αναφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες να βοηθήσει ώστε να κλείσει το deal σε ένα ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ περίπου συν όλα τα υπόλοιπα. Eπίσης μπορεί να ισχύει και η ατάκα που φέρεται να είπε ο "τίγρης" στον Πέτρο Θεοδωρίδη: "Πάρε όσα σου δώσει η ΑΕΚ και τα υπόλοιπα δικά μου"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου