Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πατάει Ελλάδα ο Ουρίμπε!

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το απόγευμα της Δευτέρας θα φτάσει τελικά στην Ελλάδα ο Γιόσου Ουρίμπε καθώς υπήρξε αλλαγή στη πτήση του.
Μπορεί ο Γιόσου Ουρίμπε να μην έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει με τον Πανσερραϊκό ως το τέλος της χρονιάς με προοπτική ανανέωσης σε περίπτωση ανόδου, ωστόσο ο Ισπανός πρέπει να θεωρείται προπονητής των "ερυθρολεύκων". Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και στις λεπτομέρειες και έτσι ο Ουρίμπε αναμένεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα προκειμένου να συναντηθεί με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, να υπογράψει, να κανονίσει τα της παραμονής του στην Ελλάδα γιατί σκοπεύει να μετακομίσει με όλη την οικογένεια του και φυσικά αμέσως θα ξεκινήσει ακόμα πιο δυναμικά ο προγραμματισμός της ομάδας. Αρχικά θα πρέπει να διευκρινιστούν θέματα όσον αφορά την προετοιμασία, πότε αυτή θα ξεκινήσει και που θα γίνει το βασικό στάδιο μονταρίσματος(βασική υποψηφιότητα τα 3-5 Πηγάδια αλλά και το Μπάνσκο της Βουλγαρίας) και εν συνεχεία το θέμα των παικτών. Μάλιστα ο 42χρονος προπονητής έχει ήδη ετοιμάσει λίστα με κάποιους παίκτες που θα θελήσει να φέρει και ο ίδιος στην ομάδα προφανώς από την πατρίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου