Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ζήτησε το Δημοτικό γήπεδο ως έδρα ο Εθνικός Γαζώρου

Ήταν κάτι που συζητιόταν εδώ και αρκετό καιρό στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης αλλά πριν από λίγες ημέρες πήρε επίσημη μορφή. Ο Εθνικός Γαζώρου σύμφωνα με πληροφορίες έκανε αίτημα στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σερρών προκειμένου να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό γήπεδο ως έδρα για τους αγώνες της FOOTBALL LEAGUE 2 της σαιζόν 2011-12. Το γήπεδο του Γαζώρου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα όπως λένε οι διοικούντες και χρειάζεται αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ προκειμένου να είναι κατάλληλο και έτσι το μοναδικό γήπεδο που πληροί της προϋποθέσεις είναι αυτό στο οποίο αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός για αυτό και υπήρξε η σκέψη "μετακόμισης" καθώς θα πρέπει να ετοιμάζονται ενόψει της επόμενης σαιζόν.
Στους όρους της συμφωνίας, εφόσον αυτή τελικά υπάρξει, μεταξύ του Εθνικού Γαζώρου και του νέου νομικού προσώπου, φέρεται να αναφέρεται πως ο Γάζωρος θα καταβάλλει στο Δήμο το 15% των εισιτηρίων από κάθε αγώνα, το 15% των διαφημίσεων που θα τοποθετηθούν, θα αναλάβει τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου και θα φροντίσει να δημιουργηθεί κάποιος χώρος στο γήπεδο ο οποίος θα χρησιμοποιείται για αποδυτήρια προκειμένου να κρατήσει ο Πανσερραϊκός τα δικά του αποδυτήρια. Ο Αθλητικός οργανισμός είναι θετικός σε μια τέτοια κίνηση που θα του αποφέρει κάποια έσοδα και θα μειώσει τα έξοδα συντήρησης ενώ αντίδραση ίσως να υπάρξει από την πλευρά του Πανσερραϊκού δεδομένου οτί η ομάδα προέρχεται από άλλο δήμο. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει της επόμενες ημέρες. Στην Ελλάδα γίνεται κάτι ανάλογο σε πόλη περιφέρειας στην Κατερίνη όπου Πιερικός και ΑΕ Ποντίων μοιράζονται το ίδιο γήπεδο, εκτός και αν υπάρχει και κάποια άλλη περίπτωση που μου ξεφεύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου