Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Είδε το Λοκομοτίβ-Πίριν ο Δημητρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Παύλος Δημητρίου βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στη γειτονική Βουλγαρία συνοδευόμενος από τον πρώην ποδοσφαιριστή των «λιονταριών», Νικουλάε Πετρούνοφ, προκειμένου να τσεκάρει παίκτες ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού παρακολούθησε την αναμέτρηση Λοκομοτίβ Σόφια-Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ για την Α΄ Εθνική που βρήκε νικήτρια την 1η με 1-0 και είχε την ευκαιρία να τσεκάρει κάποιους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στην ομάδα βγάζοντας κάποια πρώτα συμπεράσματα.

1 σχόλιο:

  1. Πάλι τα ίδια;Ακόμη μυαλό δεν βάλαμε;Ψάχνουμε τυχάρπαστους αλλοδαπούς παίκτες και αφήνουμε ανεκμετάλλευτα ντόπια ταλέντα τα οποία είτε χάνονται είτε καταλήγουν σε άλλες ομάδες που τρίβουν τα χέρια τους με την αδράνεια και απραξία μας!Τι δουλειά έχουμε να ψάχνουμε παίκτες σε μια χώρα που πλέον ανήκει στον τρικοσμικό ποδοσφαιρικό χάρτη;Δεν παράγουν πλέον αξιόλογους ποδοσφαιριστές και αν κάποιος διακριθεί τον αρπάζει κάποιος μάνατζερ και τον μοσχοπουλά.Πρέπει εν όψει Β Εθνικής να επικεντρωθούμε σε ελληνόπουλα(Τριανταφυλλάκος,Βλαχόπουλος,Λαμπερνάκης κ.α.),Έλληνες παίκτες αξίας(Κωστούλας,Καούνος,Γκουγκουλιάς,Ταραλίδης κ.α.) και 3-4 ξένους που αποδεδειγμένα θα κάνουν την διαφορά.Αλλά ξέχασα.....Η φράση "σωστός προγραμματισμός" είναι για τον Πανσερραικό παντελώς άγνωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή