Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Πέτρος...της σιωπής!

Όλοι οι διοικούντες των ομάδων που περνάνε δύσκολες στιγμές, διοικητικές και αγωνιστικές, κάτι είχαν να πουν. Κάτι είχαν να δώσουν στους φιλάθλους, είτε ενθαρρυντικό, είτε απογοητευτικό. Όλοι τους συμπεριέλαβαν στις δηλώσεις την φράση "έγιναν λάθη". Αντίθετα η τοποθέτηση του Πέτρου Θεοδωρίδη που περιμένουν οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού είναι σε αναμονή και...εν ευθέτω χρόνω. Οι άλλοι πάντως μίλησαν...
Χρήστος Πανόπουλος(Ξάνθη)
" Με αφορμή την ανακοίνωση των XANTHIFANS, έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:
Σαν άνθρωπος, σαν φίλαθλος και σαν ιδιοκτήτης της ομάδας αυτής, συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο και τον ειρωνικό τόνο που έχει γραφεί.
Θεωρώ μάλιστα, ότι ήταν αρκετά ευγενές και μετριοπαθές, όπως αξίζει στους ευγενείς φιλάθλους που έχουμε.
Δεν υπάρχει για κανέναν καμία δικαιολογία, χωρίς να εξαιρείται ο ομιλών.
Δεν πρόκειται να υποσχεθώ τίποτα για την επόμενη χρονιά, γιατί φαίνεται ότι, εκ των πραγμάτων, δεν μπορώ να υλοποιώ στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην ομάδα αυτή, αυτά τα οποία στοχεύει.
Οφείλω έντιμα να ζητήσω μία συγνώμη από όλους αυτούς, που και πάλι απογοητεύσαμε.
Την επόμενη χρονιά η ομάδα θα έχει παίκτες που θα έχουν την νοοτροπία του νικητή, και θα παίζουν για την ομάδα, για την πόλη, για τους φιλάθλους".

Κώστας Πηλαδάκης(Α.Ε.Λ)
"Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν δεν πάει καλά η ομάδα φταίει πάνω από όλα ο πρόεδρος. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Αλλά είμαι ο ίδιος άνθρωπος που γνωρίσατε πριν 7 χρόνια. Έχω τους ίδιους φίλους, τους ίδιους συνεργάτες. Δεν φοράω γραβάτες, ούτε έχω πούρα. Κατηγορήστε με γι΄αυτό. Δεν πρόκειται να προδώσω τις αξίες μου.
Το θέμα είναι όλοι να παραδεχτούμε τα λάθη μας. Όλοι! Και πρώτος εγώ! Είπα ότι έχω κάνει... 999 λάθη. Τα αναγνωρίζω όλα, ένα προς ένα. Αν δεν το κάνουμε όμως όλοι, τότε το μέλλον μας δεν θα είναι το ίδιο όμορφο όπως τον περασμένο Σεπτέμβρη".

Γιώργος Μποροβήλος(Αστέρας Τρίπολης)
"Λάθη έγιναν σε πολλά επίπεδα. Η διοίκηση θα βάλει κάτω τα πράματα και θα φροντίσει να μην επαναληφθούν.
Αυτό που ήδη προγραμματίζουμε είναι η άμεση επάνοδος μας  στη Super League. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν θα υπηρετήσουμε. 
Κατηγορηματικά απαντώ ότι τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και η διοίκηση θα μείνουν ως έχουν για να λειτουργήσουν τον Αστέρα σε καλύτερες προϋποθέσεις Έχουν γίνει λάθη σε πολλά επίπεδα, θα τα βάλουμε κάτω ώστε να μην τα ξανακάνουμε και να λειτουργήσουμε καλύτερα".


Αχιλλέας Μπέος(Ολυμπιακός Βόλου)
"Θα ήταν άδικο να συνεχίζω να πιστεύω την άποψη ότι θα φύγω και θα πουλήσω όλους τους παίκτες με 1 ευρώ. Δεν ταιριάζει για αυτούς που με πίστεψαν. Άρα λοιπόν αυτό που χτίστηκε με τόσο κόπο δεν πρόκειται ο Αχιλλέας Μπέος να το γκρεμίσει. Όμως ορκίστηκα στον πατέρα μου ότι πουλάω και φεύγω.
 Ήδη έχουν δρομολογηθεί συζητήσεις με δυο επιχειρηματίες. Η μία πρόταση δείχνει να είναι σοβαρή και πως να μην είναι άλλωστε για να συζητώ μαζί του. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και οι δικηγόροι έχουν ζητήσει κάποια στοιχεία και μέχρι τις 15 Απριλίου θα απαντήσουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Αν καταλήξουν κάπου, τότε ξεκινάει η διαδικασία μεταβίβασης.Έκανα δυο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και "άμαχος" κόσμος αγόρασε κάποιες μετοχές. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη εκείνη τη στιγμή, είτε αγόρασαν μία μετοχή είτε περισσότερες. Αν λοιπόν ο Βόλος μεταβιβαστεί και αυτοί επιθυμούν να κρατήσουν τις μετοχές τους, τότε καλώς. Αν επιθυμούν να τις επιστρέψουν πίσω, εγώ θα είμαι εδώ για να τους επιστρέψω τα χρήματα τους. Έτσι κάνει ο Αχιλλέας Μπέος με αυτούς που είναι εντάξει. Δεν είναι εύκολο να πω. Θέλει χρόνο δεν είναι μπακάλικο η πώληση. Αν μέχρι τις 20 Απριλίου δεν έχει υπογραφεί συμφωνητικό ξεκινάμε τον προγραμματισμό μας. Συνεχίζουμε κανονικά γιατί έχουμε κουραστεί και έχουμε βάλει βάσεις. Απλά από εκεί και πέρα αν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε ο προγραμματισμός θα ισχύει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου